Éljen továbbra is Escobar hazája! Kurva jó jeleneteket csinálnak Kolumbiában!

Remélem azért nem tesszük át oda teljesen a forgatási helyszínt, és még láthatunk prágai jeleneteket kiválóan megvilágítva és bomba szláv, magyar és orosz csajokkal is, de most nálam a dél amerikai stúdió jelenetei a legjobbak. Megnézünk most két alternatív kinézetű csajt onnan, hogyan basszák őket miszlikbe és pürévé az ottani begerjedt kanok.

Thalia Senna

A brazil csajszi első jelenete ez, és remélem sokáig velünk marad, mert jól kúr a drága. AZ eléggé hosszú bemelegítés után (15 perces), amiben megfigyelhetjük az összefirkált csajszi minden testrészét, megérkeznek a srácok is és egyből fenékbe rakják a fültágítós puncit. Amíg nem basszák a pináját csak elviseli a seggének a vegzálását, de amikor a pinácskájába is faszt nyomnak, élvezni kezdi a dolgot. Így tömködik rendesen, amennyire csak befér neki a faszuk. Közben próbálja szopni a faszt amit elé nyomnak, de nem nagyon tud odafigyelni az élvezettől a drága. Imádom az ilyet, simán elhiszem minden pillanatát.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

Nincs semmi más extra, csak kúrják a csajt, majd kicsit megszopatják amenyire csak be tudja nyelni, majd megint csak basszák. Rendes és sima egyszerű, de nagyszerű iparos munka ez, semmi mást nem csináltak, csak alaposan meg DPztek egy eléggé jó csajt és kész …

Candy Crush

A fura csajról már írtam egyszer, szerintem azóta sem lett normálisabb. Most épp egy pisis jelenetben kúrják agyon a kis fele szőke fele fekete csajt. Ő is bemelegíti magát a belső udvaron, majd megérkeznek rá a faszik álló farokkal. Nekem nagyon bejön a kiscsaj, nincs semmi extra smink, cipő, vagy bármi ami elvonná a figyelmet a kúrásról. Illetve nekem van, ugyanis már ide is begyűrűzött a pisi mánia így kezdésnek egyből szájba pisizik szegénykét. Majd utána benn folytatják a szopatást a házban, ahol olyan mintha két csaj lenne, mert ahogy balra fordul fekete, jobbra fordul szőke a fizimiskája. Aztán szépen nekiesnek és azonnal egyből DPbe teszik neki és csak nyomják nyomják és nyomják …

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

A picsácskája nem tágul valami óriásira, de azt látni, hogy megviselődik a baszás során, és élvezi ahogy kúrják, belemozogna ő, de közben ott egy másik fasz előtte, amin akrobatikáznia kell szájjal. A fenéklyukába pisiznek egy kicsit, szóval azért szerencsére nincs literes korsó és ökörködés … A végén azért van geci is meg pisi is a szegény tininek, amit nyelnie kell mind egy szálig. Brutáljó csaj, aki mindent bevállal, vagány kis pina.

Related Posts