Emily Pink óriásit tágul és még meg is öklözik a picsáját.

Natasha Teen, a kolumbiai csajszi szerintem otthon Dél Amerikában forgatja ezeket a jeleneteket. Volt ő nekünk is modellünk, és csinált szetteket itt Prágában is, és nem is volt rossz a kis kontaktlencsés punci. Emily Pink meg dettó, az egyik legnagyobb gape-ező csaj az egész legalon. Natasha kedvet kapott a rendezéshez és már jó pár filmje kijött onnan a távoli messzeségből.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

Már amikor kinn pózolva széjjel húzza a fenekét látjuk, hogy itt valami nagyon nincs rendben, mert már most tág a drága. Azaz valami épphogy nagyon, de nagyon rendben van !!! Szinte érzem azt a csodás szagot, ami onnan bentről árad. De sajnos csak szinte … Kicsit megmártózik még a medencében is, majd a teraszon szépen megöklözi magát. Sajnos Angelo Godshack a partnere, hát mi a faszt keres ez a ratyi ott a távolban ? Karantén van haver, nem utazgatunk, csak úgy a világba he!

Elég könnyű betenni neki, szinte kong benne a farok. Érkezik még egy haver segíteni a ratyinak. Olyan szinten tágra basszák azt a tökély segget, hogy lassan az egész kamerát fel lehetne nyomni neki a picsájába. Isteni a csaj ! Szépen meztelenre vetkőztetik, majd úgy szodomizálják tovább. Kurvára jól baszható a csaj, kár hogy ki kell hagyniuk a pináját a játékból. Dupla anál anal-full-nelsonban, majd hátulról is kőkeményen tövig be két fasz a fenéklyukba. Azért bármennyire akarják egy férfi ököl nem fér be neki, de szerintem nem a fenéklyuka, hanem a medence csontjai miatt. Basszák még pucsítva a földön is, és nem tudom megállapítani, hogy szétélvezi e az agyát a csaj, vagy csak megjátssza az egészet ? Végig nevetve viseli el a jelenetet, mindent meg lehet vele csinálni és még pisizni sem kell ugye, hogy ugye ??? Kap egy adag gecit a picsájába és kettőt meg a szájába a drága.

Összegzés:
Emily az egyik legjobban táguló csaj az összes modell között, imádom a fenekének minden milliméterét !!!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
83
Fenéklyuk, gape
100
Geci
95
Szerintetek0 Votes
0
95
Related Posts