Kolumbiában is van karácsony: ők is megcsinálták a saját orgiájukat a legjobb modelljeikkel

A Legalon a Yummy nevű stúdió még viszonylag fiatalnak számít. Nem nagyon lehet meghatározni, de szerintem tutira nem a hideg Európában forgatnak és a csajok is eléggé egy térségből – közép és dél amerikából származnak. Nem lehet panaszunk az itteni csajokra, kiválóan tágul a fenekük, monsjuk cicijük az nem sok van, de hát ez egy anál oldal, itt a picsa a lényeg !

A Gonzósok is megcsinálták a maguk buliját, írtam is róla a Pornoloveren. A GG már régen nem cisnál ilyet, nem is tudom valaha volt-e náluk, de ők is kivették a részüket az ünnepből és mindenféle pisis őrületeket hoztak, de erről majd inkább később. 5 csaj csatlakozik a bulihoz, de eleinte csak hárommal kezdünk. Polly Petrova, az egyik legjobban gape-ező csajszi, a fele szőke, fele fekete Candy Crush (igen, szerintem is a cukorkás játékról nevezte el magát), Eveline Fox, Lady Milf (24 évesen:))és az ismeretlen Paula Gurgel.

Itt a jelenet előzetese, itt pedig meg is nézhetitek.

Egy nagyon pici felszopás után már kúrják is a mikulás sapkás csajokat a betépett srácok, akik ugyancsak karácsonyi díszes ruhában nyomják. Polly Petrovának nulla melle van, de a feneke azonnal befogadja a vastag faszt és a másik két csaj is simán megteszi ezt. Hátulról kúrják őket szép tágulásokkal, majd szemből is megnézhetjük ugyanezt. A kis szőke is szexi, de a másik csajt is érdemes figyelni, mondjuk kicsit azért túljátssza a szerepét. Jó kis baszás ez és nem is kell lepisilni senkit sem hozzá. A szőke csaj isteni szép nagy fekete kongósakat tágul, öröm nézni a picsáját. Nem is értem 40 perc után minek jön be a másik három csaj, mikor mindenkinek megvan már a párja.

Ők is kapnak egy kis baszást, de magasan a három csaj a legjobb közülük, akik itt voltak már az elejétől. Én ezt a Lady Milf-et kúrnám, de nagyon. Ő szinte a jelenet elejétől baszik, megállás nélkül kúrja valaki a fenéklyukát. Tök feleslegesek a maradék csajok, meg sem ütik a főszereplők szintjét. A gecik a három csaj isteni picsájába kerülnek. Habár a végén kicsit katymasz lesz a jelenet, nem nagyon van kitalálva ki éppen mit csinál. Mindhárom csaj bazi és brutál jó !!!

Összegzés:
Remek kis orgia lett ebből a Yummy Stúdiós jelenetből, habár a tömegnek behívott csajokat én kihagytam volna a végén ...
Szereplő csajok
80
Szenvedély, baszás
95
Fenéklyuk, gape
100
Geci
80
Szerintetek0 Votes
0
89
Related Posts

Jureka del mar

Ha ti is irodában dolgoztok mint én, akkor ti is alig várjátok, hogy a munkaidő folyamán mikor jön…

Julia Red dupla anál

Julia sem az a kifejezetten bombázóan jó csaj, eddig a két szupersztárral közös jelenetéről írtam kritikát, Monika és…