Kolumbiából jönnek a jó jelenetek: Lady Milf és Polly Petrova öklözés és 3/2

Mióta nincs Gonzo studios (nagyon remélem, hogy csak szünetel), ráfüggtem ezekre a dél amerikai jelenetekre, egyébként sem volt ellenemre egyik távoli latinos csaj sem, és az előző öklözős jelenetük is odabaszott rendesen.

Meglepő módon szabadtéren kezdünk kb. 35 fokban. Kolumbia elég közel van az egyenlítőhöz, szóval jó lehet ott általában az idő, de most megnéztem 10 fok van, szóval ez egy nyári felvétel lehet. Kicsit öklözgetik egymás fenéklyukát a csajok kinn a parton, majd megérkeznek a srácok is beleugorva és megmártózva a medencében. Kinn a napsütés miatt eléggé gyatrák voltak a fények, így inkább bemennek a villába, ahol elég gyorsan baszni kezdik a teljesen meztelen csajokat.

Mindkét csaj nagyon az ínyemre van, vékonyak, szép a lábuk, és nem bohóckodnak a harisnyával meg ilyesmivel, simán csak kúrni akarnak. Lady kap egy alapos DPt, majd váltanak és a kis Polly kapja meg ugyanezt. Nem sokat szarakodnak a pózokkal, szinte ugyanabban vannak majd’ végig. Egy kis faszszopásra állnak csak meg pihenni. Van amikor nem is kell más, ha két ilyen bazijó csajról van szó, nem kell feltétlenül szájba pisilni őket. Nem kell más, csak feltartott talpak, táguló picsák, és jó csajok. El is kapják az ütemet és az egyik faszi összefogja a talpaikat és így basszák a seggüket, természetesen mindent profin látunk amit akarunk.

Alaposan meg lettek kúrva a jelenet végére, amikor megmutatják a fenéklyukukat le lett amortizálva, hogyan az kell. Gecit szinte sajnos alig kapnak, pedig ezek a faszik tudnak ám lőni, ha akarnak, de most szerintem kiverték előtte hatszor, hogy ennyi ideig bírják a baszást.

Related Posts

Fuck you we go 2/2

A mai gruppenes 15/1-es időkben elég bátor cselekedet olyan jelenetet kihozni, akiben nincsenek túlerőben a faszik. Tudja ezt…
Tovább olvasom

Mina’s first DAP

Nagyon szeretjük ugye a drágát, még a visszatérése előtti időkben is imádtuk, és vártuk vissza, aztán meghallgatódtak az…