Let me introduce Monika Fox, the Buttrose and plastic tit Queen

Ha már műcsöcs, akkor nézzen ki így és basszanak bele egy akkor implantot, amekkorát csak lehet. Gondolom én és gondolta ez a csaj is, from Russia, aki igazi pornós ribanccá operáltatta magát egy Jevgenyij nevű orosz dokival.

Picike pózolás után megérkeznek a srácok a linóleumos szobába, hol majd törölgetni kell a sok pisit – ugye nem gondoltátok, hogy ez kimarad egy 2021-es jelenetből 🙁 Egy nagyon kicsit basszák, majd egy-egy pohárkába engedik a pisijüket. Szegény csaj megissza mind egy cseppig. Közben eszembe jutott, hogy kire hasonlít ilyen ki plasztikázva! Angelina Jolie az!

A következő lépés már a DAP lesz, de a csajnak az is egy mukkanás nélkül megy, közben szopja a faszokat és engedi, hogy két fasz tágítsa ott hátul. Élvezési fokozat az nála 0.0%, de kúrják alaposan pedig, csak mindíg van egy két fasz amit szopnia kell. A fenéklyuka sem tágul semennyit, de egyszer csak olyan szép pink Rosebudot nyom, hogy már régen láttam ilyet. Látszik, hogy eléggé tapasztalt a hardcore és az extrém anál pornó terén, mert mosollyal csinálja ezt is. Hozzászokott ő már mindenhez, csak jöjjön a mani.

A punciját azért megspricceltetik a rosebudon keresztül egy párszor. Jól begerjednek a faszik, markolják a csöcseit és basszák amilyen vadul csak tudják. Előkerül egy másik nagy üveg ibrik is, ebbe pisilnek jó sokat és persze a csajra is kerül belőle. Végig bírja ütemre kinyomni a rosebudot a csaj, jól betanulta ezt is. A legvégén még egy adag pisi vár rá, majd elég tisztességes geci adagok. EZ a csaj ilyen lesz mindíg is, soha nem fogja élvezni egy pillanatát sem ennek, és csakis a pénzért csinál minden mozzanatot. Nincs is ezzel semmi baj. Bírjuk az ilyet is. Igaz ?

Összegzés:
Kicsit mű jelenet egy nagyon mű csajtól, de a talp képek és a rosebudok miatt megéri megnézni !
Szereplő csaj
70
Szenvedély, baszás
80
Fenéklyuk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
88
Related Posts