Már most megvan az év egyik legszarabb jelenete: New year orgy from Max Rajoy’s squad

Nem tudom ismeritek-e Max Reyoj-t, aki szerepelt már itt sokat és most úgy döntött, hogy saját stúdiót alapít. Nem kellett volna. Az azóta már szerencsére megboldogult Interracialvision-hoz hasonló jeleneteket produkál béna csajokkal és még bénább faszikkal.

Nem is értem minek ez az egész, ahol olyan csajokat alkalmaznak, akik tényleg az aljai az iparnak, de legalább festenék ki őket szépen, de a smink is inkább arra hajaz, hogy még jobban útszéli prostiknak nézzenek ki szegények. A jelenetben 26 perc telik el, és nem történik szinte semmi. Bejönnek szegény csajok, akik közül Paola Hard a legnormálisabb, de ő is tud atom unalmas jelenetet csinálni, mint azt már írtam is. Ujjazás, meg dildózás van inkább, majd megérkezik a két faszi melyek közül az egyik a portugál tag.

Nem a szívem csücske a dél ibériai nemzet, már csak CR miatt sem, és egyébként is alig van olyan dolog ami szimpi lenne a portugálokban, de nem akarok személyeskedni. Hát ez a tag sem az, egy kamerás beállással dugják őket, tudjátok mivel ? Óvszerrel basszus !!!! Mivan ??? Legalporno + óvszer, az nálam nagyon nem pálya. A csajok halálra unják magukat közben. És még mi tetézhetné ezt az eddig is gázos szettet, Hát mondjuk ha kicsike lenne a farkuk a fasziknak. Nyugi, megvan ez is. Pipa.

A négernek még konyult is, szóval a nagy lovaglás annyiból áll, hogy egy-két centit mozognak a farkakban a csajok és közben olyan szenvedélyes arcot vágnak, mintha egy 40 centis járna ki be a fenekükben heréig csattanva. Szánalom a köbön. A szájra és arcra élvezést is megússzuk, mert az óvszerbe élvez a drága portugál faszi. Kár, hogy negatívba nem enged a pontozó rendszer !

Jjja és a végére még ejtsünk egy pár szót erről a másik fasziról is. Ő az: 🙂

Related Posts

Angel Wicky

A 27 éves cseh csöcskirálynő már 2013-tól velünk van, de a sok év alatt csak 20 jelenet sikerült…
Tovább olvasom

Mina anal gangbang

Ezzel a jelenettel, meg úgy az egész hétvégi bénázással amit a GG csinál mostanában vette át a Gonzo…