Pisi ivó kurvák: Mina és Cherry Kiss

Mina tavalyi záró jelenete lehetett volna jobb is, mint a barátnőjének Cindynek lett, az egy kiváló baszás volt 100%-al, itt kicsit a kevesebb több lett volna elvet követve többet is elérhettek volna az alkotók, de túltolták.

Az elején pedig egész jól indul minden! Nyalják egymást a csajok, főleg fenéklyukba, majd jön az, amitől mindíg is irtóztam. Egy hatalmas műfaszt csatol fel magának a szőke csaj és ezzel kúrja meg Minát. Majd jönnek az igazi faszok is, de a pinácskájában benne marad a vastag műanyag … ennél már csak az a gázabb, amikor ezt imitálva szopják a mű dildót. Nálam pont az ellenkezőjét okozza az izgatásnak és bevándorol a farkam, mint egy teknősfej a páncélba.

Aztán 18 perc után csak ledobják a műfaszt és baszni kezdenek. Mivel pisisi a jelenet és Mina benne a sub csajszi ezért az ő szájába megy a cucc, és még a másik csaj is besegít neki … aztán jön a lényeg, mert Mina végre teljesen meztelen lesz. Így kezdik el végre rendesen kúrni őket fenékbe. Sokáig a másik csaj leordítja őt, és elviszi a show-t … sajna. Folyton pózt váltanak, mintha nem találnák meg az összhangot egyiken sem. Aztán inkább pucsítanak a földön és rájuk járnak a srácok. Ez azért elég látványos, főleg, hogy Minácskánk pucér talpa is látszik.

Aztán szájak kitátva és picik megint, majd kis hugyos smárolás egymással. Az a baj, hogy mindenképpen azt akarják, hogy egy képen lehessen rajta mindenki és DPben még oda is férjenek a csajok pinájához és picsájához egyszerre. Nem nagyon sikerül. Közben Cherry is meztelen lesz látni lehet a cuki kis piros lábujjkörmeit. A végén még egymás picsájából is kapnak geciket és egy adag a szájukba is megy. Itt egy normál jelenetnek akár vége is lehetne, de ez nem az …. itt még jön egy adag őrültködés a pisivel. Cherry fenekéből kell Minának befogadni, ahogy kifingja nagy sugárban a pisát. A végén a csajok mosollyal köszönnek el, szóval még mindíg nincs olyan jelenet, ami kifogna ezen a bomba nőn, de láttam már jobb jelenetét is.

Összegzés:
Mina kiléphetne már ebből az állandó pisizős akármiből és maradhatna a kőkemény baszásnál, az megy a legjobban neki.
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
85
Fenéklyuk, gape
90
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
94
Related Posts

Inside Kira Thorn

Egy igen különleges résszel jött ki a kis Kira pár napja, illetve Giorgio Grandi. Mindíg is imádtam a…