Silvia Soprano Olaszországból bevállalt három négert, akiknek a pisijét is megissza

A kis édes 23 éveske talján punci volt már jó pár orgiában, most pedig egy Black pee jelenetet vállalt, ami tudjátok mit jelent … igen, sajnos fekete nagy farkakból pisi a csajszi szájába, aztán fél millió a bankszámlájára. Azért nem olyan sok pénz az, hogy megérné ezt csinálni érte. Szerintem 10x ennyiért sem nagyon vállalnák el sokan.

Engem elég gyorsan elvesztett a jelenet, mikor 5 perc után már ment is bele a pisi a szájába a csajnak, aztán meg a bugyiját (amin mind a három faszi cucca rajta van) fogták és a szájába csavarták. Én egy hétig mosnám ezek után a kezemet az tuti. De hát a begerjedés közben nem nagyon vesz észre az ember ilyen kis apróságot ugye …

Aztán egyből baszni kezdik a fenéklyukát elég gyorsan duplába téve a csajt, akit szerencsére ez kicsinál, alig kap kb. levegőt a kis bamba feje. Majd egy újabb arcba pisizés után jön egy alapos DAP hátulról és egy pucsítós rész, ahol végre már tövig be lehetne nyomni ennek a csajnak, nem értem miért nem teszik !!!?? Jó kis baszható picsája van, be lehetne oda azokat a vastag faszokat tenni teljesen nem ???

A legvégén meg kell hagynom, hogy izgató rész lett, ahogy a seggébe pisiznek, ő onnan egy pohárba fingja, majd mind-egy cseppig megissza. E közben végig az a bamba fejet vágja, ami mindenkit arra ösztönöz, hogy bassza szét darabokra ezt a nőt. Szórakoznak még vele egy darabig, majd jöhetnek a szájba gecik és vége (lenne, de még akiben maradt egy kis ásványvíz, az ne tartsa magában ….)

Amúgy pár napja pontosan ugyenezt csinálta meg a Giada Sgh nevű csaj is, majd megnézzük őt is, mert nekem kicsit jobb csaj mint Sylvia volt.

Összegzés:
Úgy látszik a GG végleg pisis jeleneteket csinál és csak azokat. Át kell állítani az agyamat, hogy megszeressem ezeket (nehéz lesz)
Szereplő csaj
65
Szenvedély, baszás
80
Fenéklyuk, gape
80
Geci
65
Szerintetek0 Votes
0
73
Related Posts