Silvia Soprano Olaszországból bevállalt három négert, akiknek a pisijét is megissza

A kis édes 23 éveske talján punci volt már jó pár orgiában, most pedig egy Black pee jelenetet vállalt, ami tudjátok mit jelent … igen, sajnos fekete nagy farkakból pisi a csajszi szájába, aztán fél millió a bankszámlájára. Azért nem olyan sok pénz az, hogy megérné ezt csinálni érte. Szerintem 10x ennyiért sem nagyon vállalnák el sokan.

Engem elég gyorsan elvesztett a jelenet, mikor 5 perc után már ment is bele a pisi a szájába a csajnak, aztán meg a bugyiját (amin mind a három faszi cucca rajta van) fogták és a szájába csavarták. Én egy hétig mosnám ezek után a kezemet az tuti. De hát a begerjedés közben nem nagyon vesz észre az ember ilyen kis apróságot ugye …

Aztán egyből baszni kezdik a fenéklyukát elég gyorsan duplába téve a csajt, akit szerencsére ez kicsinál, alig kap kb. levegőt a kis bamba feje. Majd egy újabb arcba pisizés után jön egy alapos DAP hátulról és egy pucsítós rész, ahol végre már tövig be lehetne nyomni ennek a csajnak, nem értem miért nem teszik !!!?? Jó kis baszható picsája van, be lehetne oda azokat a vastag faszokat tenni teljesen nem ???

A legvégén meg kell hagynom, hogy izgató rész lett, ahogy a seggébe pisiznek, ő onnan egy pohárba fingja, majd mind-egy cseppig megissza. E közben végig az a bamba fejet vágja, ami mindenkit arra ösztönöz, hogy bassza szét darabokra ezt a nőt. Szórakoznak még vele egy darabig, majd jöhetnek a szájba gecik és vége (lenne, de még akiben maradt egy kis ásványvíz, az ne tartsa magában ….)

Amúgy pár napja pontosan ugyenezt csinálta meg a Giada Sgh nevű csaj is, majd megnézzük őt is, mert nekem kicsit jobb csaj mint Sylvia volt.

Összegzés:
Úgy látszik a GG végleg pisis jeleneteket csinál és csak azokat. Át kell állítani az agyamat, hogy megszeressem ezeket (nehéz lesz)
Szereplő csaj
65
Szenvedély, baszás
80
Fenéklyuk, gape
80
Geci
65
Reader Rating0 Votes
0
73
Related Posts

Julia Red dupla anál

Julia sem az a kifejezetten bombázóan jó csaj, eddig a két szupersztárral közös jelenetéről írtam kritikát, Monika és…