Szomjas kurvák: Anna deVille & Bianka Blue

Nem egy szuper aktuális a jelenet, de elmaradtam vele és nem akarom kihagyni Anna egyik legperverzebb szettjét. A másik csajt nem annyira ismerem, de Anna mellé nem nagyon szoktak bénát berakni, remélem most is ütni fog a kettősük. A Giorgio Grandi amúgy totálisan beállt a pisis jelenetekre nem is van olyan amiben ne kelljen litereket hugyozni a fasziknak. Nem tudom idén milyen őrületet találnak ki még erre tetézve.

Nem szarozunk kezdésnek Anna telepisil két pezsgős poharat, amit egy cseppig megiszik a másik csaj. Ittam már pisit én is, ezt szerintem mindenki kipróbálja, de nem nagyon hatott meg a dolog, nem fogok litereket inni belőle, még akkor sem ha az általam imádott nőé az. Szóval így kezdünk aztán Anna egy mega dildót próbál Bian fenekébe felnyomni. Isteni szép nyalós pinája van a csajnak egyébként nézzétek csak a képeken! Fordítva egyébként ez sokkal látványosabb, mert Bianka egy gumikalapáccsal (!!!) üti bele Anna fenekébe a faszt. De nem ám, csak bohóckodik, rendesen erőből izomból üti bele. Aztán a gumikalapácsot is felnyomja neki, de ennek a nőnek nem elég semmi.

Majd megérkeznek a srácok és baszni kezdik végre a drágákat. Isteniek a képek, ahogyan Bianka szopja Anna seggéből a faszt, miközben ő nyomja ki a prolapse-ot. Anna csak azt érzi, ha kettő farok is van benne, szóval így basszák. Elképesztő amiket művel ott lent. Senki más nem képes erre a pornóban. Aztán Biankát is basszák, ha már ő is a jelenetben van, de Annához képest azért … De tágul ő, hiszen befér neki Anna ökle is simán a fenekébe, majd úgy pisizi szájba a csajt, hogy közben őt is épp szájba pisizik. Beteg jelenet ez és ez csak a bemelegítése volt a következő brutál orgiának.

Sokszor van az, hogy a második rész már értékelhetetlen lesz és az első az igazi (Lásd pld. ezt :)) Itt is benyomulnak a faszik, akik szerintem végignézték az első akciót és atomra be vannak gerjedve a csajokra. A seggbekúrást egy körbeszopatás, majd egy alapos golden shower kíséri, aztán végre a kanapéra dobják magukat a csajok és a műcsöcsös csaj is ledobja a cipőjét végre. Innentől rálépünk a szokásos water orgy szintre, azaz felváltva basszák a csajokat alaposan. Az érdekesség amikor Bianka DAPozik beleülve, akkor csattognak a szeméremajkai. Az állat látvány és hang nagyon !

A jelenet végére a másik csaj egyszerűen kidől és nem is marad ott a geci és pisi show-ra. Kimegy a képből, de Annának nem is nagyon van szükséges segítségre, pisiznek a fenéklyukába, a szájába és a gecikkel is elbánik.

Összegzés:
Nem tudom mi lenne elég ennek a nőnek, talán kicsit kiábrándító is lehet baszni, hogy egy faszt már meg sem érez a picsája. De a jelenet üt és nagyon jó lett.
Szereplő csajok
90
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
95
Related Posts