Újévi őrület a GG-nél: Britanny Bardot terrorizálja a fiatal kezdő csajokat.

A vén róka tapasztalt pornós és Legalos néni Britanny Bardot kapta a szerepet, hogy gyalázza agyon a legújabba csajokat és mutassa meg nekik milyen az, ha szájba lesznek pisizve egy nő által, miközben hátulról vannak baszva. Egy két részes jelenet ez megint, és lesz azért benne jó csaj is.

Az első felében még nem jön a perverz Milf, csak a másodikban. A tavaly felfedezett csajok próbálják bizonyítani, mit is tanultak. A csajok szép sorban egyébként: Mary Jane, Francesca Palma, Elisabetta Zafiro, és Jessy Jey. Arról amúgy fogalmam sincs, hogy miért vannak plüss birkának öltözve a csajok, míg az egyetlen faszi meg arabnak. Nna mindegy, biztosan van valami vallási jelentősége a dramaturgiának, tegyünk ezen túl magunkat. Szegény tagnak úgyis van elég baja, egyedül kell elbánni a négy nővel. Hogy is mondjam csak … nem a legszebb topmodelleket válogatták össze, talán a legjobb csaj köztük a piercinges puncijú, a többiek meg hát, elmennek szódával kb. Látszik hogy kezdők a csajok, sokat néznek még mindíg ki a kamera mögé. Mivel szegény tag egyedül van azért egyszerre csak egy picsát tud baszni, de legalább a ziccert nem hagyja, ki hogy sorba kúrja a bepucsított csajokat. Nagyjából ennyi is az első jelenet, aztán a második részben egyszer csak …

… előugrik a kanapé mögül Britanny.

Úgy látom valami boszorkányt játszik, aki egyszer csak odavarázsol még három faszit hülye időszámításunk előtti ruhákban. Nem kell arra se sokat várni, hogy a szájukba irányítsa a pisijét, majd közreműködik a baszásban is. De egyébként is csak a perverz beteg agyat játssza, kinyomja a prolapse-át, amit nyalniuk kell a csajoknak, pisil, baszik, mint egy elmebeteg 🙂 Mindenki pisizik mindenki szájába, még jó hogy a faszik nem teszik ezt, de attól félek eljön annak is az ideje … szóval egy jó kis beteg orgia lesz a jelenetből.

Aztán bepucsítanak mindannyian és úgy várják a királyokat, vagymiket. Nem sokáig lesz ez a póz, inkább visszatérünk a beteg agyú cseh nő prolapse-aihoz, amit élvezettel nyalogatnak a csajok. Ekkor veszem észre, hogy ahol pisiznek, az egy szőnyeg, szóval jól beszívja biztosan a cuccost, lehet kidobni a picsába. Bocs hogy ilyennel foglalkozom, de nem hiszem hogy ez a dolog valaha is olyan lesz, ami izgatni fog engem. Jönnek a gecik, szépen a szájukba és konec filma.

Összegzés:
Úgy látszik ez vár ránk idén a Giorgio Granditól. Perverzkedés a magas fokon, pisi, kinyomott seggek és még több pisi. Nem vagyok lelkes ...
Szereplő csajok
60
Szenvedély, baszás
50
Fenéklyuk, gape
80
Geci
80
Szerintetek0 Votes
0
68
Related Posts

Kira Thorn 10/1

A 23 éves orosz 42 jelenetes munkamániás kis édesnek volt már 10 emberes gruppenje, még a Gonzonál, de…