Bemutatom nektek Bella Grey-t, a 24 éves orosz tágpicsájú tinit

Vártam még egy jelenetére a drágának, hogy írhassak róla egy összefoglalót – ez meg is érkezett a napokban, szóval mehet! Nézzük mennyire természetes a kis édes tini punci mosolya, miközben DP-ben aprítják péppé a picsáját.

Az első két jelenetét kihagyjuk, abban Mr Anderson castingolja meg őt, nem lett rossz amúgy az sem, de inkább koncentráljunk a tömeges cuccokra. Októberben jött még az első DP-je a csajnak, egy emeletes ház felső szintjén vagyunk, biztosan ez olyan orosz Penthouse szint lehet. Levetkőzik a drága és megláthatjuk azokat az igazi tini csöcsöket, amiknek máris itt érzem a számban az ízét. Szopnám egy órán át kb. Ő meg szopja a két vastag faszt ami érkezik hozzá. Végig mosolyog a drága, jó látni hogy élvezi a jelenetet.

Nem sokáig kell ezt tennie, ott is van a kettő fasz a picsájában és a pinájában ő meg mozog is bele szépen. Az az öröm az arcán mindent megér. A magas ház miatt negatív pont, hogy kintről ömlik be a természetes fény és nem mindíg látni mindent tőle; zavaró. Az összes létező DP pózban kap a csajszi és hagyja magát kúrni, hátra teszi a kezét, vagy éppen szopja a faszt amit elé tesznek. Nem is kell ennél több most. A két faszi is tök normális, semmi baromkodás, vagy bohóckodás, ami kizökkenthetne a jelenetből. Van amikor saját magának is csinálja a kis drága, had élvezze ő is a kúrást. A végén még rájárnak a fenekére egyesével, amit ő összetett talpakkal fogad, én meg egy elélvezéssel a látvány miatt … A gecifogadásnál törik meg csak a kis mosolya a drágának a végén, de nem olyan vészes az sem. Nálam ez 100/100 !!!

Nézzük meg most a legfrisebb jelenetét csak azért, hogy nagyságban haladjunk, mert ez egy 3/1-es, a végső meg egy 4/1-es lesz.

Egy idősebb faszi is szerepel a jelenetben, akit még soha nem láttam, de ő is kúrni fog (a mázlistája). Nekem kicsit az Offspring gitárosára hasonlít a vastag szemüvegével. A tag végig nagyon de nagyon zavaró, látszik, hogy nem profi, csak valahogy bekerült, szerintem jó sokat fizetett, vagy a rendező barátja. A másik két srác ügyes, de közben Bellának a fehér ingest is szopnia kell. Klassz DPt kap amúgy így is, és élvezi is. Kár ezért a tagért, elegen lettek volna ketten is, vagy egy profi behívni inkább.

És akkor a végére hagytam a kiscsaj igazi alapos baszását a 4 emberes orgiát. Nálam máris ezer plusz ponttal indul a csaj, mert mezítláb van. Itt már nem nagyon lesz neki pihenő, mert a négy faszi közül valaki éppen be lesz gerjedve aki nem baszhat. A DP közben is fojtogatják már a csajt és ide oda rakosgatják, nem tud igazán belemozogni a faszukba. Aztán csak találnak olyat, ahol csak bele kell kapaszkodni a faszokba és ott eléggé jól élvezi a baszást a drága. Méretéhez képest eléggé nagy a pinája, szóval lehet tolni neki. Így is teszik a jelenet feléig akkortól viszont csak a seggét basszák, de kegyetlenül.

Nem is tetszik a csajnak a dolog, szerintem ez már fájhat is, mert a mindíg az arcán lévő mosoly átmegy inkább fájdalomba. A vége a legjobb, amikor a széjjelkúrt arcára ráengedik a gecijüket. A piros pozsgás arcocskájáról csak úgy csöpög a geci. Imádni való ez a nő !! Egyébként egyértelműen itt tágul a legnagyobbakat a kis tini segge.

Related Posts