Csak úgy csattognak a pina-ajkai Nicole Love-nak, amikor seggbe basszák duplán

Eléggé bírom a csajt, de már ezt ezerszer leírtam, többszörös szétbaszva pecsétes a csaj, tavaly is a visszatéréséért azonnal odaadtam neki azt, mert egyszerűen kibaszottul jó a csaj. Most kevésbé jó jelenetet csinált, de ez nem az ő hibája.

A hatalmas nagy pinák rajongójaként nekem ez a csaj az abszolút etalon, az egyik leges legnagyobb pinával rendelkezik a világon. Most Florane Russel stúdiójához ment szerepelni. A kis édes műcsöcsös pina is saját stúdiót alapított, mint a barátnője Natasha Teen, csak ő Kolumbiában tette ugyanezt. Niki nem kicsit kifestve érkezik a randira, még nem is láttam rajta ilyen erőteljes sminket. Én amúgy baromira bírom az ilyet, legyen csak jó sok rúzs meg szemfesték dögivel.

Már térdel is a drága a kamerának és érkeznek a felállított faszok hozzá. Mindenki kapni akar egy kis szeletet belőle és sorba kúrják a picsáját szépen egyesével. Itt van a Frankenstein fejű faszi is, totál ijesztő ahogy kinéz, megérné egy posztot írnom róla a Pornoloverre. Ide-oda pakolgatják a csajt és bassza mindenki a picsáját. Nem is nagyon van ideje feleszmélni szegénykének. Az egész jelenetnek ez a koncepciója egyébként. Niki nem is élvezi szerintem, a srácok meg túljátsszák. Jja, és pisi is van el ne felejtsem …

Aztán meg se fürdik, vagy tudja a fene, mindenesetre a kis ing rajta marad továbbra is, pedig csupa pisi. DAP innen is onnan is, de élvezés az senkinek semmi, csak gépiesen zakatolnak benne. A szemfesték viszont tart rendesen, meg se mozdul Niki arcáról. Értem én, hogy egy dinamikus akármit akartak, de egy összevisszaság lett az eredménye, ami nekem nem tetszik, nem hagynak benne élvezésre egy másodpercet sem a csajnak, mert 2 percenként jön egy új pózváltás … Jjja, és egyetlen egy Gape, nem sok, annyit se láttam az egész jelenet alatt. Látszik, hogy nő a rendező, nincs olyan nő, aki szépnek tartaná a Gape-et, ez nekünk férfiaknak a mániánk.

Összegzés:
Hiába a bombajó csaj, nem jó a jelenet, túl sok mindent akartak egyszerre és egy nagy semmi lett belőle.
Szereplő csaj
95
Szenvedély, baszás
10
Fenéklyuk, gape
30
Geci
30
Szerintetek0 Votes
0
41
Related Posts