Foncsikos orosz tinilány bazinagy csöcsökkel és hatalmas pinával: Loren Strawberry

A kis 20 éves orosz tinilány az egyik legszebb, akit a karantén miatt kaphattunk a Legalra. Csak az oroszoknál forgat egyelőre, de megnézném a nagy stúdióban is a drágát. Megnézzük a legjobb jeleneteit ennek a bazinagy csöcsű kis tini pinának!

Még csak egy jelenettel kapcsolatban írtam róla, de ott is rohadtul jó volt a kicsike, most nézzük meg egy régebbi még tavaly októberi szettjét kezdésnek és hogy óvatosan kezdjünk neki egy 1/1-es jelenet az, ami aztán nem is nagyon volt neki több 🙂 A többihez képest ez egy ultra-könnyű kis finom jelenet.

Még ugyanebben a hónapban máris visszatért egy 4/1-es DP jelenettel, amit össze sem lehet hasonlítani az előzőhöz. A sárga kanapés szobában csinálják meg a csajszit és ugyebár DAP nélkül kell még kihevernünk és kivernünk erre. Nem gond, rohadtul van mit nézni itt is, rezegnek a csöcsök és az a hatalmas óriás pina, istenem! Aki gondolkodik és keresgéli a csiklót egy csajon, az Lorennél ilyet tuti nem tenne, mert akkora hatalmas szopni való csiklója van, hogy folyik a nyálam, ha csak ránézek.

Decemberben aztán jött a fasza pincés jelenet, a többi csajjal, majd egy másik BDSM szarság, ahol egy faszi ki volt közözve és bőr ruhában buziskodott, úgyhogy ez nálam nagyon skip volt, de most januárban három jelenettel is elő rukkolt az időközben hosszú hajúvá lett kis tini csaj. Az első persze a DAP jelenete volt. Az eddig simán, minden akadály vevő fenéklyuka azért megsínyli ezt a kis mozdulatsort, szépen tágul is neki, ő meg szenvedve élvez. Szóval inkább csak kísérletezgetés neki a DAP, nem él át heves orgazmusokat miatta. Még egy dildóval is megpróbálják, de az izmos kis picsája nem tágul egyszerűen annyira, hogy ne fájjon valakinek nagyon. Vagy a fasziknak, vagy a csajnak.

Az NRX studió újévi orgiájában is kapott szerepet a csöcsös kis kedvencünk a legjobb itteni csajokkal együtt (Lara Frost, Whiteneko, Baby Bambi). Még igazi orosz tradicionális ruhát is kaptak a csajok, ami persze kibaszott gyorsan lekerül ám róluk. Érdekes a jelenet szerkezete, először csak a mi kis kedvencüket basszák meg, míg a három csaj a háttérben enyeleg, majd jönnek ők is. Itt már jobban megy a kis Loren Epernek a DAP. A jelenet többi részéről már írtam a Baby Bambis részben itt. Basznám mindegyiket, de nagyon !!!

És akkor, az utolsó pár napja kijött jelenete a drágának. Remélem már mostanra is mindenkit meggyőztem arról, hogy eléggé kihagyhatatlan cucc a kis édes. Itt végre megint teljesen meztelenül és pucér talppal fogják agyonbaszni a picsáját. A Dupla anál azért még mindíg nem a specialitása, és ordít, ha ott lenn feszül neki rendesen. De ahogy a talpacskáit a kamerának és a levegőbe tartja közben, a brutál nagy saláta pinája meg ott vagy parlagon hagyva és közben egy baszott jó nőről beszélünk, akkor nekem ez elég a boldogsághoz. Főleg, hogy amikor éppen nem férnek oda a fejéhez, akkor a csöcseit markolásszák, de eléggé keményen.

Mindenképpen ez a legjobb jelenete, ocsmányul nagyra tágul a kongós kis picsája, hiába nem tud benne mozogni egyszerre a két fasz, de akkor is brutális a látvány !!! A beleülős DAP sem megy neki, de utána mikor hátradől és ami ott lenn látunk, meg lehet tőle őrülni. Az egyik legtökéletesebb nő az oroszok közül. Csodapina és csodamellek, én egyébként is imádom az ilyen csöcsöket, amik kicsit két oldalról lógnak szét. A végén még basszák végre sorban rájárva is, itt majdnem bemegy már heréig is a fasz nekik. A gecik is itt a legtöbbek a drága pedig gond nélkül fogadja mind egy cseppig.

Related Posts

Julia Red dupla anál

Julia sem az a kifejezetten bombázóan jó csaj, eddig a két szupersztárral közös jelenetéről írtam kritikát, Monika és…
Tovább olvasom

DAP destination : Mina

Már nagyon vártam a kis kiképzését a csajszinak, aki a szerénysége miatt már régen a kedvencem. Látszik, hogy…

Megérkezett Megan Rain

Igen, már lehetett hallani pletykákat az USA menti két legfelkapottabb análozó hercegnő eljöveteléről, és most meg is történt…