Majdnem szétbaszva: Mina és Cindy Shine újra együtt

Örülök én a kolumbiai csajoknak és az oroszoknak is nagyon, de számomra mindíg a magyar és a szláv csajok voltak a legjobbak. A litván és a cseh csaj már randiztak egyszer együtt és arról is írtam persze, és akkor a karácsonyi orgiákat még nem is számoltuk. A gonzo már szerintem egyáltalán nem forgat, de a régi jeleneteit még kiadja és ha ilyen nagyágyú szettekkel kápráztat el minket, akkor minden meg van bocsájtva nekik!

A két legjobb csaj ebből a felhozatalból nekem egyértelműen, Mina állandó mosolya, és Cindy szenvedős fejű élvezős baszása mindent megér, és most együtt nyomják !! Picit incselkednek együtt is, de szívesebben néztem volna, ha csak smárolnak bő nyállal, vagy egymás lábacskáját nyalogatják, ez a dildózás eléggé erőltetett lett. Nna de aztán összezárt lábbal bepucsítanak és máris jönnek a faszok a seggekbe.

Persze egyből duplázva, ami azért nem megy annyira, de azért gyömöszölgetik vele őket. Aztán jön egy kis szájbaszás, amiben mind a két csajszi eléggé jó, szépen mélyre lehet nekik lenyomni a faszt. Majd újra belecsüccsennek a farkakba és az egyik kopasz néger faszinak pont úgy esik CIndy haja, hogy nagyon vicces lesz, de a baszásba meg eléggé nehezen jönnek bele, mert hát erőltetni kell a DAP-ot sajna. Ahelyett, hogy inkább vágnák őket pinába is jó alaposan és kemény-vadul. A jelenet feléig kell várni arra, hogy belelendüljenek. Lekerül Mináról is a piros cipőcske és mezítláb basszák alulról őket. Brutálisan jó látni Cindy kis mini pináját és alatta meg a kettő vastag faszt, ahogy repeszti szét a seggét.

Mondjuk én kb. Cindy fejére és a grimaszaira is el tudnék élvezni (tettem már ilyet sokat), de még a talpak az égnek állása és az egyre jobban táguló segglyukak látványa még jobban feldobja a darabot. Kapnak picikét punciba is, de a seggbebaszás itt a lényeg természetesen. Amikor egyesével kúrják az isteni picsákat a legjobb a látvány, nem is kéne a kettő farkat erőltetni de hiába … Szuper szépeket tágul mindkét csaj, simán nyomnám bele a nyelvem a seggükbe mélyre. Olyan visszafogott kicsit minden, amikor a végén a pucsítós rész jön sem nyomják nekik tövig a faszukat, csak kb, félig. Nem is értem két ilyen kibaszottul jó segglyukú csaj miért nem kaphat ennél erősebb dugást ?

A geci ivás a másik seggéből és az ajkairól viszont megint csak odabasz a végén!

Összegzés:
Azért ez rendesen odabaszott és akkor is 100%-ot adtam volna rá, ha ruhában ülnek a csajok és a klímaválságról beszélgetnek.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
98
Fenéklyuk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts