Majdnem szétbaszva pecsétes lett ennek a széttetovált csajnak az első DAP jelenete

Pedig nem egy kimondott szépségről beszélünk finoman szólva sem, egy kitetovált ribanc ez, akit széjjel kell kúrni, ezzel kér fel minket, ezzel a fizimiskával. És persze a segge feletti “Insert here” felirattal. Be is illesztik a srácok neki ne féljen !

A 32 éves csajszi nem is tudom mit csinálhatott, mielőtt pornós lett, de van azért egy két tippem rá, és tutira nem egy könyvtárban dolgozott. A hatalmas piros karmaitól eltekintve azért a testalkata eléggé normál maradt és nem lett egy tohonya dagi mint szokott sok tetkós csaj a harmincas éveire lenni. Meg is jönnek a srácok, akik sorba basszák a fenekét gyorsan, majd ledobják róla a körömcipőcskéjét.

De a jelenet lényege a DAP, szóval először elölről, majd hátulról is megcsinálják neki ezt a pózt, amit eléggé élvez, vagy legalábbis ordítva szenvedve élvez. Amikor háttal van már odaférnek a szájához is és közben szopatják, de amikor szemből, akkor láthatjuk a fejét és én azt sokkal jobban szeretem. Nekem nagyon rendben van ez a csaj, kurvára jó és szenvedélyes is, amikor csak odafér a pinájához basztatja azt és a végén még egy squirt is belefér. Megy neki a a beleülős DAP is elég jól, de a GAPE nem annyira, hát nem olyan típusú a fenéklyuka. Szinte végig mezítláb van, elég szépek a lábfejei és a talpa is, mint szakember mondom.

A geciket is élvezettel fogadja és habzsolja befelé a drága. A legvégén kap egy adagot a picsájába is, amit persze kifing onnan.

Összegzés:
Egy ilyen kinézetű csajt pontosan így kell elintézni. Szuper baszás volt.
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
95
Related Posts