Mina szemüveges gruppen partija a Gonzónál

Curt
Curt
2 Min Read

A Gonzo az a stúdió, akik egyáltalán nem forgatnak már jó ideje, ezek a jelenetek már szerintem talonban vannak nekik és szépen lassan adják csak ki – hetente kb. egyet egyet. Én nem bánom amíg Sara Bell, Cindy Shine és a cikkben szereplő Mina a csaj a szettekben. Ezek mind kihagyhatatlan jelenetek nekem.

Amíg Mina barátnője Cindy egy négeres baszást kapott addig a mi kis kedvencünk pedig titkárnősre vette a figurát és egy szál szemüvegben hagyta hogy agyon basszák. Szóval secretary a hangulat, és Mina be is terpeszt egy magas bárszéken a srácok (szám szerint öten), odajárnak tiszteletüket tenni hozzá. Szépen alaposan basszák a kis édes picsáját ahogy kell, közben a kamerába néz és kap egy pár finom pofont is azért … Én akkor is elnézném a csajt, ha esti mesét, vagy a Bűn és Bűnhődést olvasná fel, annyira imádom.

Szépen körbeállják , ütik-vágják és végig egyfolytában megy a picsájába a fasz is. Közben kicsit azért szopnia kell, de végig élvezi a dugást is. Ez azért van, mert imád baszni ez a nő, szerencsére nem férnek oda már a picsájához és kicsit belemegy a farok a pinába is, de a hármas behatolással is elbohóckodnak egy ideig. Mindent kibír a drága, megy neki a szemből DAP simán, és akkor is csak mosolyog azzal a kaján vigyorával, ami azt mutatja, hogy még még és mééég !

A szemüveg a szokna és a cipő is rohadt idegesítő viszont benne. Az orra lecsúszott szemüveg inkább debil kinézetet ad szegénynek, mint szexit, a szoknya csak simán zavaró, a cipő meg tudjátok … Intézgetik még egy kicsit mindenféle DAP pózokban a csajt, majd jöhetnek a geci adagok.

Összegzés:
Ez egy alapos jó kis iparos munka a mindíg vigyorgó Minától, de ennél mér sokkal jobb jelenetei is voltak ! És remélem lesznek is !
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
80
Fenéklyuk, gape
90
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
90
Leave a comment