Nensi Fox második jelenete is kurva jó lett. Az év egyik legjobb DP-jét kapta a kis orosz tini.

Curt
Curt
2 Min Read

A Pornoloveren írtam meg a beavatásának történetét, most pár napja meg is érkezett a dp-je is. Kurva jó kis szomszéd lány feeling-es a csajszi, baszható valami kegyetlenül. Nézzük is gyorsan meg!

27 éves a kis orosz punci, aki úgy döntött, hogy egy baszással itt a Legalon annyi pénzt keres, mint két havi munkával keresne. Sokan vannak így a társai közül a mi legnagyobb örömönkre, mert szerintem kivétel nélkül mint bazijó csajok !

Kicsit melegíti csak magát a csaj, aki tutira prosti volt ezelőtt, de kit érdekel. Jönnek is az állófaszú srácok begerjedve és egy a szájba egy a seggbe megy neki az adagolás, majd átrakják a bárszékre a csajt, és onnan kúrják az isteni fenéklyukat. Bírom ezt a két tagot, mint valami tornász úgy kúrják a csajokat, föléjuk guggolva és csak a lényegre koncentrálva, hogy ki be járjon a fasz a picsában. Amikor meglátok egy ilyen bárszéket, ami forgatható, mindíg az anál jut eszembe róla és a barátnőmnek is, mikor látja a fejemet 🙂

Amúgy megy a csajnak a sűrű adagolás szépen egyszerre pinába és picsába. Ő közben ordít és élvezi, vagy a fene tudja. A jelenet felénél lekerülnek a cipők is végre, hogy egyem meg a kis talpikóját a csajnak. A pinája a szokásos szovjet, azaz vannak rajta ajkak szépen, körbe öleli a faszokat. Szépen belemozog a mozdulatokba a csaj és nem szól semmibe bele – hagyja magát agyonbaszni. Akrobatikáznak a srácok eleget, mindenféle elképzelhetetlen pózban is megbasszák a drágát, aki nem tágul olyan nagyokat, de nincs is idő a gape-ekre, mert végig zakatol az őrület. A geciket is simán fogadja a csaj, aki még remélem sokra hivatott lesz és összehozzák a többi bombázóval is. Akarom látni ahogy szenvednek egymás mellett, miközben széjjel reped a seggük.

Összegzés:
Ilyennek kell lennie egy DP jelenetnek 2021-ben. Gyors és szenvedélyesen vad, még akkor is, ha egy kamerával és maszek megoldások között rögzítették nem is egy stúdióban.
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
85
Geci
85
Szerintetek0 Votes
0
90
2 Comments