Tabitha Poison megint pisit iszik, de mellette szarrá is basszák

Nagyon bírom a kis tetkós csajszit, most egy Black-pee sorozat részeként figyelhetünk fel újra rá és a tökély fenéklyukára, ami alaposan meg lett dolgozva a jelenetben ! Két négert engednek rá a drágára és tökéletes is lenne a jelenet, ha lekerülne az a szerencsétlen harisnya is a végére ….

Szerencsére nem olyan sok a jelenetben a pisi, az elején azonnal baszni is kezdik a csúcs fenéklyukát és szépségesen tágul is a csaj. Nézzétek az arcát és a picsáját egyszerre! Kis kúrás, aztán egyszer csak szemből szájba pisizik a csajt, majd ugyenezt megteszik egy pohárba is. Egyem meg a kis szívét – nagyon örül ám a pisinek és úgy egyáltalán is nagyon lelkes a drága.

Megissza mind egy szálig és cseppig a néger pisit. Aztán persze jön a dupla análozás és nagyon remélem, hogy olyanná tágítják a picsáját, hogy a faszi feje is befér neki. Elölről és hátulról is kapja a DAP-ot, de nem valami vadállat módra (sajnos), csak éppen adagolják neki, majd egyszer csak mikor fejjel lefelé van piff egy adag pisi is megy a szájába, aminek legalább örül a csaj. Ebbe a picsába be lehetne nyomni heréig simán, nem értem miért finomkodnak vele ?

Azért látunk így is sok szép tágulást és pink asshole-t, de ebből soha nem elég!!! Ilyenkor már akkor is szétállnak az izmok, amikor csak épphogy bepucsít a csaj, egyből lehet kúrni a fenéklyukát. Eljátszadoznak elég sokáig azzal, hogy pisit nyomnak a picsájába, majd kifingja egy pohárba, amit megiszik persze, aztán ugyanez megy gecivel és a szájába is kap még pisit. A végére azért jó meg lett dolgozva az a picsa, egy gyors zuhany után nyalnám addig, amíg el nem zsibbad a nyelvem.

Összegzés:
Isteni minden porcikája ennek a csajnak, csoda hogy eddig bírták a srácok és nem lőtték el a gecijüket a második lökésnél a picsájába.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
95
Fenéklyuk, gape
100
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
96
Related Posts
Tovább olvasom

Megan Venturi BBC

A kis Megan nagyon belehúzott az év végére, ott volt neki a karácsonyi orgia a Gonzónál, megcsinálta ezt…