Cindy Shine elmaradt jelenetei márciusból

A lábfétis oldalam beiizzítása miatt eléggé kimaradtak a frissítések, de próbáljuk menteni a menthetőt. Mostanában a Pornoloverre is ki szoktam tenni a jobb Legal jeleneteket, nézzetek ott is szét ilyen témában! Cindy jeleneteit általában azért be szoktam tenni a kínálatba, most róla is lemaradtunk egy pöppet.

Márciusban jött ki két szettje a kis drágának és egy pedig most Freya Dee-vel közösen már a Giorgio Grandinál. Az első jelenetében picike kis bemelegítés után máris rárontanak a srácok és sima anál után jó keményen megdolgozzák a fenéklyukát DAP-ban is. Aztán jön egy könnyeztetős orál mélytorokkal, amiben tényleg kicsordul a könnye a drágának és a nyála is végigfolyik a csöcsein. Aztán így ül vissza a faszokba.

Sajnos nincs engedélyezve a pinabaszás, pedig azt nagyon tudja ám szeretni Szindi, ha ott is feszül a lyuka, de csak a DAP-ot erőltetik neki, és még a cipőcske sem kerül le a talpikóról. Illetve egy pár percre igen, amikor a fenéklyukába élveznek mind a hárman. Talán ez a legjobb rész – ahogy kifingja onnan a gecit.

Itt megnézhető a teljes jelenet.

Aztán végre jött egy sok emberes DP a csajnak, amiben aztán nyöghet és élvezhet kedvére a drága! Gondolhatnánk, de sajnos nem így lesz. A jelenetből kb. 40 percet kell arra várni, hogy ez megtörténhessen, a többi rész ugyanaz mint az előbb, csak itt még egy plusz fő van, azaz mindíg szopnia kell a drágának minimum egy faszt, és így nem ér rá élvezni.

Aztán befeszítik Anal-full-nelsonba és ekkor megjön az a kis szenvedős fej, amitől szétrobban a fasz. Legalábbis az enyém mindenképp. Sajna elég egysíkú így a jelenet, túl sok a faszi és túl sok mindent akarnak belevinni. Még dupla puncizzák is szerencsétlent, hát nincs elég baja ??? A gecik most kivételesen punciba is robbannak, meg persze picsába is.

A legutóbbi szettjét a csajszi már a GGnél folytatta, bele is vetették egy párosba az egyik ottani üdvöskével – Freya Dee-vel:

Itt már csak 1-1 négert kaptak maguk mellé, szóval élvezkedhetnek a csajok bátran. Ez is lett a legjobb jelenet amúgy a három közül. Freya-t is bírom, most is ő kezdi jobban az élvezési versenyt, szépen engedi bele Dylan hatalmas faszába a picsáját, aztán persze váltanak és Cindynek jut a benga néger. Illetve csak a fasza, mert azt szopja a másik csaj seggéből közvetlenül. Aztán berakják Freya-nak a dupla faszt és ott is kóstolgathat a drágánk bátran.

Amikor ez történik Freya épp valami totál hétköznapi dolgot hall és kiesik a jelenetből; bírom az ilyet nagyon, de a következő pillanatban már újra két néger fasz fogja baszni őt, szóval brutál a kontraszt. Aztán Szindike kap ugyanilyet és Freya nyalja közben a cicibimbóit. Nem értem mi a faszért nem lehet egy csókot adni legalább egymásnak, vagy nyálasan smárolni közben? Az azért még rátenne egy lapáttal, legalábbis nálam tutira. Aztán még poénból Cindy megöklözi a másik csajt és még egy picike prolapse-ot is kell nyalnia. A gecik szokás szerint az ő fenéklyukába kerülnek, szerintem ez valami féle szerződéses kikötés lehet náluk, hogy nem nyel gecit a csaj.

Related Posts

Lola Shine 1/1

Fuuuhh nagyon sok kritika elmaradásom van, ma megpróbálok bepótolni amennyit csak lehet. Kezdjük máris a kedvenc csajommal (egyik…