Iris Kiss Kiss kipróbál egy jó vastag faszt a seggében.

Curt
Curt
2 Min Read

Kb ez a szuper klassz elsős jelenet címe, amiről le ne maradjunk a Vk Studiosnál. Bírom nagyon a ténylegesen amatőr csajokat, főleg az oroszokat otthoni környezetben. (Azért nem annyira otthoniban …)

Egy kantáros nadrágban érkezik a cuki csajszi, aki levetkőzés után máris megmutatja (elég szegényes) szopási tudományát, majd a faszi totál begerjedve berakja neki oldalról egy kis nyál segítségével. Így ebben a pózban csinálják és a csajszi próbál zavartan egy csomó mindent csinálni, masztizni a pináját aztán meg nevet, amikor arra kéri a kamerás, hogy húzza csak ott lent szépen széjjel a picsáját. Tágulgat, de azért nem az igazi neki a fenéklyuka.

Itt nézhetitek a jelenetet teljesben.

Tudja ezt a faszi is így egy másik pózban kezdi őt baszni. Alulról. Elég jól beleül a csajszi amúgy a faszába. Az Isten áldja meg azt, aki kitalálta, hogy mezítláb legyen a kis drága, az nagyon sokat hozzátesz a jelenethez, sajna a lábujjkörmei nem, de a pucér talpa baszni való és faszfelállító, ahogy ott flityeg a segge előtt. Tágulni is szépeket tágul, igyekeztem az összesen ki szedni nektek.

Picit szopja a segges faszt, majd visszaül belé. Mintha már élvezné ahogy pumpálják a kis picsáját, közben húzza szét a lyukat baszás közben is a drága. Fasz szopás és anál követik egymást és a végén végre megkapja doggy-ban is a faszt a picsába. Ez azért még mindíg elég kellemetlen neki, tudhatjuk otthonról – ez már tényleg csak a dugás végén megy a csajoknak, kezdő póznak csak a nagyon profik vállalják be a négykézlábat. Szépen odaadóan szopja a faszt is a csajszi, és kap egy emberes adag gecit a szájára.

Összegzés:
Nem rossz kis vágatlan jelenet ez, kell néha kikapcsolódásnak ez is, nem csak a sok sok pisi, meg DAP.
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
90
Geci
90
Szerintetek0 Votes
0
90
Leave a comment