A kedvenc pinájú csajom újra baszik. Nicole Love orgiája.

A drága Nikinek vannak a pornóban szerintem a legnagyobb punci ajkai, éppen ezért (is) imádom őt és ahogy baszni tud. Már többszörösen Szétbaszva pecsétes nálam a drága, legutóbb tavaly decemberben, azelőtt meg 2017-ben, még Francesca DiCaprioval. Ez a jelenet nem lesz szétbaszva pecsétes, de azért lesznek benne jó részek – ígérem.

Fúúú, a Brittany Bardot-os jelenet is de kurva jó volt annak idején, most, hogy keresgettem a csajról, megtaláltam ezt is:

Nna de térjünk vissza 2021-be és a Gonzo-hoz.

Egy pici kelletés után máris jön két néger és nyalják a pici fenekét a drágának. Kicsit kúrják, majd megérkezik még két fehér srác is köztük a kanadai hatalmas farkú tag is, akinek szerintem a fehér fickók közül a legnagyobb fasza van. Valami egészen brutálisan nagy neki !!! Próbálja szegény Niki ezt is beszopni, de nincs olyan nő a világon, akinek ez menne, talán Adriana Chechik esetleg …

A srácok meg vannak őrülve a csajért. Megbasszák a hónalját és a fülét is 🙂 Aztán szétosztják a szerepeket és mehet az anál végre !! Most látom közben, hogy nem is a kanadai csávó az, hanem valami új srác aki Jesse Pinkman-re hasonlít, csak magasabb és hát az előbb taglalt dolgokkal rendelkezik. Basszák a kis édest és nem kímélik a kis CSODAPINÁJÁT sem, habár oda kell azért egy kis olajos síkosító.

Bohóckodnak egy sort a hármas behatolással is, de ott inkább betevési gondok vannak. Ezt áttekerve végre lekerül a magas sarkú is a csajról, és próbálkozgatnak vele. Sajnos igazán nem sikerül semmi nekik, sem a DP, sem a DAP, több a tesze-toszaság, mint az akció. Pedig Niki már adná neki kézzel is a puncijának, de mire, ha éppen megy a nagy megbeszélés, hogy ki hova rakja be. Mutatja is sokszor a drága, hogy ugyan már rakják be neki végre tövig baszva, keményen, mert azt szereti, de csak mismásolgatnak. A legvégén a gecivel legalább nem spórolnak megy is mindenhová a csajszinak, csak a pinájába nem.

Összegzés:
Nem értem, hogy egy ilyen adu-szt miért nem lehet kihasználni és péppé baszni keményen a csajt? Pedig ő is azt várná, mi meg aztán főleg !!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
70
Fenéklyuk, gape, punci
95
Geci
95
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts

Lydia Black 10/1

Egyszerűen nem tudom megunni a csajt, hiába nem egy szépség, de akkor is látok és részek benne valamit.…