A kis félős orosz pina első dupla anál jelenete

Liza Shay a csajszi, szerintem még nem szerepelt nálunk a blogban. Ahhoz a csapathoz tartozik ő is, akik csak ott kinn a sztyeppén forgatnak, azaz Oroszországban. Olyan brutál szép, hogy nem gondolnád, hogy ilyenre vetemedik a kicsike, de bizony ez lesz a sorsa, szépen kitágult fenéklyukakra számíthatunk tőle.

A begajdult srácok vetkőztetik le a csajt, majd egyből a seggét veszik célba. Közben szopnia is kell és már a felszopás során is szépen teljesít, jó nyálas lesz a picike csöcse. Aztán DPzik egy kicsit a csajt, majd benyomják neki a faszukat seggbe is, és ekkor jön az első meglepetés, ugyanis hatalmas szép nagyra tágul a csajszi. Imádnivaló a picsája. Szépségesen tág és izmos, szép pirosas árnyalatokban. Nyalnám, de nagyon.

Szépen tágítgatják a drágát most már, egyre könnyebben megy be oda neki a fasz. Amikor DP van, akkor szépen és élvezettel mozog a csaj, látszik, hogy talán egy picikécskét még élvezi is. A fenéklyuka is amortizálódik ahogyan azt kell, nem lesz hatalmas a gape-je, hanem inkább lilás árnyalatokban pompázik. A DP nagyon élvezetes neki, és a gecit is mosollyal fogadja ez a kibaszott jó orosz pina. Remélem még látjuk sokat !

Related Posts

Sasha Zima double addicted

Ígéretemhez híven nem hagyunk ki egyetlen egy Sasha Zima részt sem a kínálatból. Életművének legfrisebb részében újra megmutatja…

2/1 Veronica Leal

A múltkori Gonzós beszámolómban eszméltem rá mennyire népszerű Veronica, konkrétan a legnépszerűbb jelenet emi volt az övé. Ever.…