A kolumbiai és az olasz pina szétkúratják a picsájukat: Veronica Leal & Sara Bell orgia.

Mindkét csajt imádom és most meg egyszerre jöttek ki egy faszányos kis baszással ! Kihagyhatatlannak tűnik !! 5 nagy merev fasszal kell megbirkózniuk, de nem hiszem, hogy ez bármennyire is gondot jelentene nekik.

Vercsi telefirkálja Sara seggét mindenféle csúnya feliratokkal, mint “putana italian bitch” A Putana spanyolul olyan nőt jelent, aki “testét pénzkereset végett rendszeresen áruba bocsátja, férfiakkal anyagi ellenszolgáltatásért foglalkozásszerűen közösül.” Sara pont ilyen, jól eltalálta a dél-amerikai punci ezt is, nem mintha ő más lenne … majd jön egy érdekes rész !

Főtt tojásokat (!!!) nyomogat fel Sara fenéklyukába a csaj, és próbálgatja mennyi fér oda be. Sajnos el van kapkodva ez a rész, pedig megvizsgáltam volna, mennyi fér be pontosan (csak azt hiszem hármat nyom fel neki és persze fingik vissza is a csaj). Kicsit szadizgatja még a csajt, majd jól szájba pisili. El is megy ezzel sajna 20 perc, ami egy 70 perces jelenetből azért elég sok !!! Jönnek is a begerjedt srácok akik baszni akarnak már végre !!!

Az olasz csajszi segge olyanra tágult, hogy az valami extra brutális !! Itt van az a makifej is, aki mindíg a másik faszikat lesi szex közben – fujj de utálom! Elég nehezen indul be a jelenet, és szenvedély nem sok van, a csajok is beszélgetnek közben meg ilyenek. Majd’ elfelejtettem, hogy ez egy pisizős jelenet és az is van benne, ha nem szeretitek tekerjétek át mint én tettem. Aztán végre már levetkőznek a csajszik totál meztelenre és jöhet az akció !!!

Itt azért hiába van öblösen nagy fenéklyuka Sara-nak, Vera elviszi a show-t. Isteni látni ahogy spriccel és élvezi a baszást. DP-t kapnak egyébként mind a ketten. Aztán jön egy rész ahol a nyomorék fejű faszi van középen. Annyira irritáló, hogy szenved egy ilyen nő pinájában, hogy nem tudsz majd te sem másra figyelni csak arra, ahogy fejeket vág. Hát az anyád picsáját, mikor ilyen nőt baszhatsz, mint Veronica Leal, akkor kurvára ne vágjál fejeket, hanem élvezzed az egészet !!!

Én imádom mindkettőjüket nézni, ráadásul most meztelen talpakkal vannak, amire nekem kész a farkam állandóan, nem is nagyon volt olyan jelenet bármelyikőjüktől, amire ne vertem volna ki. Simán most is. Kicsit talán a kevesebb több lett volna, a tojásozás meg a pisilés helyett egy rendes alapos agyonbaszás kellett volna ennek a két kiéhezett ribancnak. Mondjuk állat ahogy Sara arcára pisilnek, miközben a másik csaj picsájából is éppen spriccel a pisi ki. A végén egy kibontott főtt tojást nyomnak Vera fenekébe, amit kifing onnan és miközben Sara eszi egy adag gecit is fingik hozzá. Azért ez már elélvezésre adó perverz beteg cucc nekem 🙂

Aztán jön egy pár fröccsenő adag geci és pici is, de olyan összevissza az egész … Sokkal többet érdemeltek volna a lányok.

Összegzés:
Kicsit összevisszaság volt a jelenet, pedig két ilyen csaj többet érdemelt volna !
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
70
Fenéklyuk, gape
90
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts

Angel Wicky

A 27 éves cseh csöcskirálynő már 2013-tól velünk van, de a sok év alatt csak 20 jelenet sikerült…