Beavatás: Eden Ivy első jelenete a Gonzónál

Szerencsére úgy látszik a Gonzó a régi fényében ragyog és ontja a jobbnál jobb jeleneteket és a jobbnál jobb csajokat is. Mint ez a kanadai puncika, akinek ez az első európai körútja és reméljük még sokáig köztünk marad. Máshol már kúrogatott a csaj, de most ideért és végre agyon lesz baszva.

Egy eléggé vicces képpel indítunk, nézzétek a bal oldali honfitársa, mennyire haragszik Ian Scottra, hogy aláver a csajnak. Meg vagizik a brutál méretű faszával – hát meg kell hagyni van is mire büszkének lennie. Nézzétek ezt a kibaszott jó bomba tini puncit. 21 éves. Kellő tetkó mennyiség van rajta és ettől eltekintve totál természetes, semmi extra, legjobban a haját bírom – tök átlagos sima barna haj. Ez a mai kék-lila faszom tudja milyen hajú világban már különszám.

Pózol nekünk a csajszi kicsit, akinek a legérdekesebb tetkója egy sima vonal, ami az állától a puncijáig, illetve a fenéklyukától a tarkójáig megy. Érdekes, még nem láttam ilyet sem. Éppen jóra tágul a feneke, nem egy Anna deVille, de azért jó lesz …

Miután kitágította magát érkeznek is a srácok sorban és berakják a faszukat a picsájába. Ő meg közben – mivel jó hajlékony – a feje mögé tett lábakkal tűri el ezt nekik. Megérkezik a hatalmas farkú srác is, és kap egy adag DP-t is a drága ebben a kitekert testhelyzetben. Majd le kell térdelnie és szopnia a hatalmas farkakat. Aztán a rendes DP jön, ami bazijól megy neki, kurvára baszható a csaj. Közben meg még mély torkozik is a drága. Basszák egy kicsit állva is, majd lekerül a jelenet felénél végre a szandikája. Aztán szépen és profin beleül a faszokba fenékkel, ahogy azt kell. Innentől kezdve lesz jó a jelenet csak igazán! Befeszítve kapja a DP-t anal full nelsonban és csak lihegni, ordítani és élvezni van ideje a drágának.

Nem tudom mi lehet ennél izgatóbb, mikor egy hétköznapi csaj tökély seggel és tökély pinával baszatja rommá magát brutál nagy faszú tagokkal??? Teljesen pucér a drága, és hagy mindent, a srácok meg fejjel lefelé fordítják és kúrják amijét csak érik. Kap pinába is rendesen, de főleg a fenéklyuka van amortizálva. Végig odaadó és lelkes, és a geciket is szépen falja. Ezer jelenetet akarok még látni a csajtól, és azt meg főleg, hogy szarrá tágítják azt a tökéletes picsáját !!!

Szerintem nem kell hónapokat várunk erre !

Összegzés:
Az egyik legjobb első jelenetes szett ettől a brutálisan szexi tini csajtól. Minden jelenete imádni való csemege lesz !!!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts