Kivel baszott jobbat a brazil ribanc Francys Belle?

Két jelenetet is megnézünk az isteni kis ribanctól, ráadásul az egyikben a nagy kedvencem, Tabitha Poison lesz a partnere. Mindkét jelenet a mai divatnak megfelelően pisis is, de amikor ilyen baszott jó csajokat raknak meg benne, akkor nem annyira zavar a dolog.

Az első részben Laura Fiorentino a partnere egy olasz kacsapittyű Milf. Egy két részes ópuszban basszák szét őket. Megy is az őrültködés és a prolapse nyalogatás, meg a dildózgatás, amit én kicsit mindíg unni szoktam és eltekerem (éppen most írtam erről cikket a Pornoloverre). Aztán egyből szájba pisilik a csajokat, akik ezt nem nagyon bánják. Az első rész inkább csak amolyan bemelegítés-féle, de azért a prolapse-képes olasz picsa nyomja ám bátran kifelé a dolgokat ott lent.

Megdugják őket alaposan és végre a sok kellék is lekerül róluk, főleg a négy kilós cipőnek örülök, hogy eldobják a picsába és mezítláb lesz Franci. Igazán vad baszás a sok pisilés miatt nem is nagyon van, szóval ugorhatunk a második részre, ahol gruppenben megy majd ugyanez.

Beterpesztve várják a csajok a bekanosult srácokat álló fasszal. Ordítva pisizik is az olasz csaj egy jó fél méterest bele a dél amerikai szájába. Ez azért eléggé jó kis rész ! A második felében a jelenetnek már simán elviszi Francys a show-t ugyanis ő kőkeményen baszatja magát, a másik csajnak meg annyi a tudása, hogy kinyomja ott a beleit. Franci amikor feszül a fenéklyuka vadul ujjazza és masztiztatja a pinácskáját (ami szépen szőrös finoman ahogyan kell), és élvez vadul.

Itt van azért rendes dugás is a két kiválasztott legvastagabb fasszal szépen aprólékosan seggbe DAPozva. Ilyenkor a srácok fogják a csaj talpait, ő meg csak élvez végre. A srácoknak is bejön jobban a brazil csaj, mint a szilikonos talján, a pisit is az ő fenéklyuka kapja többet és a geci is az ő szájába csurog. Baszottul jó isteni szép hardcore baszás két jó csajjal. Kicsit kár, hogy gape-eket már nemis láthatunk, mert amikor csak kicsusszan a fasz, már tolják is kifelé a fenéklyukukat a csajok.

A legjobb lassú baszós részt vágtam ki nektek amiben épp nem folyik a pisi:

A második jelenetünkben a már említett édes kis picsa lesz, akit egyszerűen imádok. Tabitha Poison. Kezdésnek egymás pisijét iszogatják egy jó nagy öblös pohárból. Kicsit megy azért mellé is, de lecsusszan ott jó pár deci nekik. Tabitha talán kicsit már itt is túljátssza magát és ezt később is láthatjuk a jelenetben majd. Miután jó alaposan megkóstolták mit ivott a másik, jön a hülye dildózgatás még vagy 10 percen át mindenféle színes akármikkel. Aztán végre megérkeznek a srácok is, és biztosak lehetünk benne, hogy ittak fejenként egy két literes Theodora ásványvizet odakint (szénsavmenteset).

Basszák szépen őket, és amíg a brazil csaj élvez, addig Tabitha bohóckodik, jobban szeretem hogy ha fejét vesztve ő is csak baszatja magát és élvez, nem kéne ennyire túl játszani a dolgot. Szopó és pisiző szünet jön, majd megDAPozzák Francit, aki pisizve ünnepli ezt meg és a másik csaj szájába kerül a nedű. Szerencsére Tabitha is barefoot lesz és megláthatom a csodás lila lábujjkörmeit. Ő is megkapja a DAP kezelést és ekkor már azért feszül neki ott lent, aminek feszülnie kell. Egyem meg a kis talpcsakáját (is).

Akinek éppen úgy érzi, hogy pisizni kell, az odaáll a másik feje fölé és odaengedi. Szerencsére csak a csajok egymásnak 🙂 Meg a srácok a csajoknak. Egyre jobban belejönnek. Mivel “csak” két srác intézi el őket (becsületükre legyen mondva, hogy kibaszottul jól bírták), a végén a geci adagok nem sokáig tartanak, de ahogy a két lány incselkedik egymással teljesen meztelenül a talpaikon ülve, hát készen is vagyok tőlük az tuti !!!

Nem is igazán tudnék választani, talán a Tabithás jelenet egy picivel jobb volt nekem. És nektek?

Related Posts

Kyaa Chimera

Tudjátok, hogy elég beteg az ízlésem és bírom a különleges külsejű csajokat, amíg ti a nagymellű bulákat, addig…

Lisey Sweet beavatása

Újabb amerikai csaj, de most szerencsére itt forgattak vele jelenetet Európában. A csajt azért már ismerhetjük máshonnan is…