Mina kimaradt jelenetek (négeres orgia, pisis baszás és gruppen DAP)

Legutóbbi szemüveges jelenete óta ez a három cucca érkezett a kis édeskének, aki Cindy Shine mellett továbbra is maradt az aktuál kedvencem. Habár vele is csak jót tenne az, ha átruccanhatna a Giorgio Grandiékhoz, mint Cindy, és talizhatna az ottani srácokkal és csajokkal, reméljük hamarosan megtörténik ez a csoda is.

Mina 5on1 fuck session

Egy laza 5 emberes gruppennel kezdünk máris. Ez Minának egy alap szituáció. Mondjuk a kezdés, az már azért nem annyira alap, mert egyből az első berakás máris dupla anál lesz neki, ami azért nem kicsit durva !!! Másik két faszt pedig szopnia kell. Mivel no holes borrow a jelenet, azaz nem marad lyuka üresen a pinácskája is kap végre faszt, aztán kettő a seggbe és máris mehet a nyöszörgés a drágának.

A cipőcske is lekerül, szóval minden megvan az örömömhöz. Mondjuk amiért öt faszi van és mindenki hozzá akar férni a csajszihoz talán kicsit túl sok a logisztika a cuccban, ki éppen hová rakja be a faszát. Szóval ez kicsit elvesz a jelenet értékéből. A gecit persze nyelvre kapja mosollyal az arcán és a végén a szét amortizált fenéklyukát is megnézhetjük közeliben.

Áprilisban kettő jelenet is jött a gonzónál, az első egy négeres mezítlábas volt:

Itt négy hatalmas faszú néger veszi kezelésbe a csajt, ő meg a szokásos mosolyával tűr bármit amit csinálnak vele. Eleinte szopatják, aztán mehet az anál, szépen állva melegítik be a picsáját, majd levetkőztetik teljesen. Ha egész nap kéne néznem ezt a nőt, akkor sem unnám meg olyan baszni való és szexi. Persze átmegy DAPozásba ez a jelenet is, szépen adagolják neki az összes pózban heréig kúrják a szétbaszható édes picsáját, ahová kap gecit is, de marad neki a nyelvére is egy pár adag.

Aztán jött még egy orgia tőle, itt még tovább fokozzák és már pisit is kell innia. Kezdésnek a meleg srác érkezik hozzá és beinjekciózott farkával bemelegíti a csajszit, aztán jönnek a haverok és a sok ásványvíztől már pisizinek is. A kukás sapkás néger nem bánja és smárol a pisi áztatta csajjal ( a baromja ….), majd mivel egy kis hányás is kifigyel, ezért jön egy alapos zuhanyzás a drágának, de a vágás miatt, mintha mi sem történt volna – észre sem vesszük.

Innentől már szerencsére inkább csak baszás van és mezítláb, amiben a szokásos módon DAPozzák a mi kis kedvencünket. Aztán még egyszer kap pisit a vége előtt, de közben úgy csinálják, hogy egy valaki bassza őt. A ratyi boy-t sem nagyon zavarja más pisije, nem csoda, nyelte ő már más férfi gecijét is le, mielőtt idejött, szóval ne várjunk tőle sokat. Itt is lesz egy takarítás, mielőtt készülnénk a vég jelenethez. Itt őrület van és felváltva jön a pisi és a geci a csaj seggébe és az arcára is, csak egy valami nem változik – a mosolya.

Utolsó jelenete már most ebben a hónapban; májusban érkezett. No holes barred a jelenet, szóval a rojtos kis édes pinácskája is baszás alá kerül szerencsére !!! Itt is eléggé gyorsan nekiesnek a srácok és kúrják, ahol érik a drágát. A cipőcske is lekerül szerencsére mint szinte minden jelenetében. A kuka srác is itt van megint; a mázlista állatja hányszor baszhatta meg már ezt az istennőt is ?

Nézzétek, ahogy felkapja simán és bassza állva, mondjuk nem megy neki sokáig, de ahogy a másik faszi belemarkol Mina lábujjaiba, nálam elsülés közeli állapotot eredményez.

Úgy basszák tovább, hogy a fasz a seggéből ki nem jön. Mivel punciba is kapja a kúrást azért kicsit nagyobb fokkal élvezi a szexet, amikor épp nem kell mélytorokba szopnia a maradék faszokat. Közben amikor csak tud mosolyog a drága és élvezi minden másodpercét. Megcsinálja a beleülős dupla anált is két négerrel, majd játszadoznak még vele a srácok, akik közül már senki sem először bassza Minát. A végén fenéklyukba és szájba is kap gecit a kis édes.

Related Posts

Julia Red dupla anál

Julia sem az a kifejezetten bombázóan jó csaj, eddig a két szupersztárral közös jelenetéről írtam kritikát, Monika és…