Vicky Sol mezítlábas baszása 2 négerrel

Van, amikor annyira jó egy csajszi, hogy elég hozzá egy, vagy kettő tag is é akkor is legendás baszást tudnak összehozni. Ilyen csaj nekem Viki Bulgáriából, akiről már a Pornoloveren is írtam többször is, és itt a blogon is gyakori szereplő a drága. Most “csak” kettő néger taggal csinált jelenetet, de bazijó lett ám ez is !!!

Nem is dildózással, hanem egyből fenéklyuk-öklözéssel melegítenek be a jelenetre, ami után már elég könnyen csusszan be a csajnak a fekete fasz. Dylan és a magyar Tony Brooklyn a kliensek. Szépen basszák sorban a drágát, minden pózban megy a DAP neki. Szerencsére a harisnya is lekerül és tartja a picike nyalnivalókat a levegőbe, miközben basszák. Nekem nem is kell ennél több. Isteni a látvány …

Aztán jönnek egyesével rám, mert már annyira bejáratódott a picsája. Atomra tág, és amikor nem éppen heréig basszák a picsáját, akkor jön Giada, aki simán becsusszantja neki a picike öklét. Erre Viki csak egy nevetéssel válaszol, miközben a csodás pinácskája is látszik a képen. Persze kihasználatlanul … Minden pillanata isteni, szokás szerint bármit meg lehet csinálni a csajjal. Aztán jön a kedvenc részem, amikor bepucsít a csaj és rá lehet járni egy pár lökés erejéig heréig belebaszni a farkunkat. Ilyenkor rendesen beleremeg a csaj, és ezt már nem is fogadja olyan nagy kitörő lelkesedéssel … Aztán gyorsan még beleül a srácok faszába és ők meg úgy élveznek el, hogy szépen bele a fenékbe, majd kifingják onnan a faszra vissza, és leszopja.

Összegzés:
Az egyik legjobb csaj, aki minden jelenetében brillírozik. Imádom minden porcikáját !
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
95
Geci
100
Reader Rating0 Votes
0
99
Related Posts