Eden Ivy, a 22 éves kanadai tini ismét odaadja a pináját és picsáját a srácoknak és még pisit is iszik.

Az első jelenete nálam egyből 100%-os lett, a következő pedig már szétbaszva pecsét esélyes egyből, amiben MINA-val közösen szerepelnek, de addig is itt van ez a következő gyöngyszem. Egyből bevállalta a csajszi a pisit, és a DAP sem várat majd sokáig magára egy ilyen fenéklyukkal !!!

Engem simán meg lehet venni egy kis műszempillával, nagyon bírom, mikor az van felrakva csajoknak. Nna meg az arc pirosító rúzzsal … Az most Eden-nek nincs, de van helyette, fasza kis barna cuki haja, amit megint csak imádok, mert olyan kis természetes, semmi kivasalás, vagy ilyesmi nincs benne. Bemutat nekünk mindent aztán jönnek is a szokásos srácok.

Oskar a néger, aki egyből majd’ tövig tolja be neki a faszt, aztán meg Ian Scott és a a haverok. Eden kiválóan bírja, nem fáj a fenéklyuka és szépen tágul is, ahogyan kell. Amikor aztán végre valaki a pinácskájába is tud tolni egy faszt úgy, hogy közben a feneke is pumpálódik, akkor jön nála az igazi élvezet. Nem sokáig basszák így, hanem szopatják egy sort, majd a néger kitalálja, hogy milyen jó ötlet fejjel lefelé a csaj szájába pisilni 3 centiméterről. Hát nem annyira jó, mert egy darabig bírja, aztán vágás jön, azaz majd belefulladt a pisibe szegény.

Meg is törlik és inkább körbeállva csinálják. Nem igazán okoz nagy gondot a csajnak, hogy ömlik a szájába a hugy. A néger tag megint megcsinálja a gusztustalan mutatványát, azaz a pisis szájú csajjal smárol, (itt írtam erről, amiből kisebb vita is kerekedett). Utána leveszik a magas sarkúját és végre beleülhet Ian Scott faszába. Így lovagol a kis édes, majd szemből járnak rá a DPben a lyukaira. Közben a talpát is láthatjuk premier plánban és a fejét, ahogy ordítva élvez.

Kicsit kúrják a földön, majd beterpeszt és a kanapén megy az akció tovább. Totálisan tövig, heréig basszák a csajt ahogyan csak lehet olyan keményen. Aztán a nyakába teszi a lábát és így lehet baszni őt, csak simán odamenni és megbaszni a kis picsáját. Elképesztő a látvány. Aztán egy kis pisi szünet után spárgában is kap még DP-t, majd mellékesen a lábát is basszák egy darabig. Aztán már mikor fejjel lefelé van a drága Ian Scott nem bírja tovább és beleélvez a fenéklyukába, amit ő egy isteni szép prolapse-al hálál meg. Hát micsoda ez a csaj micsoda ???? A gecik után kap még egy adag zuhanyt és a srácokat meg ápolni kell szerintem, mert egy ilyen nővel egy ekkora baszás után kb olyan kimerültek lehetnek mint a maratoni futók.

Összegzés:
Ez a csaj nem tud hibázni, számomra ő a legjobb felfedezett egész 2021-ben !!! Alig várom a DAP jelenetét, ahol szarrá tágítják azt a tökélypicsáját.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci, pisi
100
Reader Rating0 Votes
0
100
Related Posts
Tovább olvasom

Belle Claire & Vinna Reed

Girogia Grandi menő csávó, jó cuccokat rak össze a Legalpornonak csehországban. Itt is van nekünk az előző hétről…