Ilyen egy jó kolumbiai orgia: Natasha Teen, Alicia Trace, Daniela Ortiz és EMily Pink

Natasha a Covid idején nem tétlenkedett otthon a dél amerikai országban, hanem simán megcsinálta a saját kis stúdióját és kaszálta a lóvét. Felfedezett jobbnál jobb pinákat, akiket aztán szépen idefuvarozott Prágába, és pld. Alicia Trace már itt forgatta le a legújabb jeleneteit. Ez viszont még javában ott készült, a napfényes medenceparton meztelen négy kolumbiai picsával és négy faszival.

Itt nézhető a jelenet teljesben.

Jól bemelegítik egymást és magukat is a csajok, dildókkal és egymás kezével, ökleivel is. Brutál látni a félig tág fenéklyukakat a szabadban. Nem sokáig kell várni már mennek is a srácokhoz, akik a nyugágyakban várják őket. Natasha is szerepel, ő is baszik a jelenetben. Régebben táguló világbajnok volt a csaj, de felpattant neki egy tizes és azóta nem olyan látványosak a gape-jei. Táguló versenyt tartanak és talán a Daniela Ortiz nevű csaj a nyertes. Szép nagyra tágul a kis mocskos picsája.

És ekkor jön egy csodálatosan gyönyörűséges látvány. A csajok megfordulnak és bepucsítanak. A srácok meg odajárnak a fenekükre és a széthúzott fenéklyukukat basszák folyamatosan föléjük guggolva. Nem is tudok szebbet elképzelni, ahogy a meztelen fenekek alatt ott ringatózó pucér talpak fölött döngetnek a nagy és kemény faszok. Egyedül az árnyékokkal van a baj, azt nem igazán tudják megoldani, szabad téren, így nem mindíg látszanak a hatalmasra (tényleg hatalmasra !!!) tágult picsácskák.

Aztán egy picike szopó szünet, majd mindenki megbasz mindenkit DPben is, és éppen akinek nincs fasz a lyukaiban az nevetve és élvezettel szopja a kivett faszokat a pinából vagy fenéklyukból. Tökéletes ez a rész is. Annyi talp közelit láthatok, hogy nehéz visszatartanom az elélvezést a cikk írás közben is.

Mi jöhet még ezek után a mosolygós vidám lányoknak ? Hát persze hogy már csak a gecik fogadása, ami sajna nagyon gyengére sikerült, de a fenéklyuk széthúzások atomjók még a végén is !!!

Összegzés:
Remek kis szabadtéri esemény volt ez isteni szép tágulásokkal és talpakkal !!!
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
95
Fenéklyuk, gape
100
Geci
50
Szerintetek0 Votes
0
86
Related Posts
Tovább olvasom

Mina – no holes barred

Szerencsére minden második hétre marad egy fasza jelenet az új kis kedvencemtől Minától, nem marad lyuka betömetlen ebben…

De ki az az Alina Long?

Ne tévesszen meg senkit a pornós adatlapján lévő infó, a csaj eredeti ukrán születésű, eredeti neve Anzhelika Yakimenko,…