Iris Kiss Kiss csak hagyja, hogy basszák – szabadtéri orgia és first DP

Már írtam egyszer a csajsziról, akkor is bírtam nagyon, hogy milyen ártalanka és amatőr és orosz. Most sem változott a véleményem róla. Azóta már bevállalt egy DP szettet és egy még DP-bet szabadtéren a kocsi mellett a ruszki haverokkal.

Egy klassz vágatlan jelenetben vagyunk máris, ahol a mosolygós tininek gyorsan faszt kell szopnia, miután meztelenre vetkőzött. Majd egy srác hátulról bemelegíti a fenéklyukát kicsit, míg a másik szopatja. Közben megfigyelhetjük a jobb karján lévő tetoválás félig felrajzolt állapotát, szerintem az itt kapott gázsiból meg tudja majd csináltatni és legközelebbre be is lesz fejezve neki.

Aztán egyszer csak piff hátulról beverik neki duplázva is. Ez már kicsit hirtelenül érinti őt. Innentől már nem nagyon van kontrollja a jelenetre nézve. Elölről és hátulról is keményen adagolják neki a pinácskája nagyon piros és nagyon vékony és szinte nehezebben megy be oda neki a fasz, mint a seggébe. Nem nagyon tudnak mit csinálni a csajjal, az összes létező pózban szerintem megbasszák, ami DPt jelenthet. A jó az benne, hogy nulla pornós tapasztalattal és tök természetességgel csinálja azt amit csinál.

Eggyel emeljük a tétet és már három fasszal kell elbánnia a csajnak az egyik orosz tó mellett a szabadban. Eléggé erős kezdéssel indítunk, amit át is tettem a Pornoloverre olyan odabaszósra sikerült 🙂

Miután gengszter módra megjöttek a srácok álló fasszal egy kis körbe szopatás után máris adni kezdik a csajnak az ívet. Egy nagy vadállatság az egész, annyi a különbség az előző jelenethez képest, hogy itt még egy fasz van a csaj szájában is, és a lyukai legtöbbször be vannak tömve. Azért tanulhat még sokat élvezés, vagy élvezés megjátszása szempontjából Iris, de arra mindenképpen jó, hogy egy ilyen végigmegyünk rajta és megbasszuk jelenetet csináljanak vele.

More Stories
Kyaa Chimera 2/1