Liza Shay-t basszák DP-ben és még valami mást is kap a kis szájába.

Ebben az évben (is) özönlenek a jobbnál jobb csajok az oroszoktól, az egyik ilyen csajszi Liza Shay, akiről már írtam és akkor is nagyon bírtam őt. Most is visszatér ehhez az elit kommandós csapathoz és még a mostani 2021-es szokásokhoz híven pisit is kap a szájába.

Most is az a mosolygós csajszi aki volt és most is rárontanak a felállított faszú srácok nagy gyorsan, még ha nem is olyan viccesen mint Lizára a réten. Baszni kezdik, de közben szopnia is kell, ami elég nehezen megy mert egyszerre ketten is bele akarják gyömöszölni a faszukat a csaj szájába. A jelenet DP, amint már említettem és megy is a csajnak azért, de nagyon nagyon szorosak ott lent a dolog, szóval vagy a punciban vagy a seggben tud mozogni a fasz, mindkettő egyszerre szinte lehetetlen.

A pisizés is megy, ne lepődjünk meg ezen; orosz a csaj, mindent bevállalnak a pénz miatt az onnan származók, kevés akinek nem a harmadik jelenet a pisizés, ha nem az, akkor máris egyből az első neki és úgy kezdi. Kapja a csaj itt is alaposan a golden showert, és aztán a pisi szett után máris odavág a videó, hogy basszák is és kettő fasz van benne. Szóval törlés és zuhi azért van közte. Állva is kap egy szépet, amikor ketten tartják, egy valaki pedig rájár a kis édes picsájára.

Profin végigcsinálja a jelenetet, mondjuk nem sok extra van benne, de rohadtul jól baszható a csaj bírja a dugást simán. A végén felköti a haját és várja az adagokat, amiket meg is kap megint csak pisi és geci formájában egyaránt.

Összegzés:
Megvan a csajnak a szép lépésről lépésre sorozata, anál - dp - dap - pisi. Jó jelenet lett, de ha át tudna ő is ruccanni Prágába az lenne az igazi !
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
85
Fenéklyuk, gape
90
Geci
90
Reader Rating0 Votes
0
89
More Stories
Inside Kira Thorn