Majdnem szétbaszva: Mina és Eden Ivy közös jelenete

Sokat agyaltam megadjam-e ennek a baszottul jó jelenetnek a maximálisnál is maximálisabb pontot és azért nem adtam meg, mert az már azt jelentené, hogy ebben a csajban nincs már több és ez nem lenne igaz, lesz itt idén még neki ennél is jobb jelenete, mondjuk egy gruppen DAP, amiben még ennél is szarabbá gyalázzák a picsácskáját.

Így már az elején lelövöm a 100%-ot, de hát nem árulok zsákbamacskát, ez egy bazijó jelenet lett, de hát milyen is lehetne két ilyen csajjal ?? A nyalakodásos rész is fasza, pedig azt át szoktam azért tekerni, de ezek a csajok olyan tökéletesek, hogy ezt is látni kell, ahogy Mina nyalja a másik fenéklyukát, odaadva teljes átéléssel !!

Itt megnézhetitek a jelenetet.

Egy jó bő negyedórát eljátszanak így, míg egyszer csak megérkeznek a faszok és úgy ahogy nyalják őket, egyből baszni is kezdik a seggüket. Itt van a tagok között megint az őrült snowboardos, akinek a legnagyobb a fasza az összes Legalporno-s férfi közül szerintem. Ő kúrja egyből Mina-t. De jönnek ám a többiek is szépen sorban, és szopniuk kell, majd bepótolni az elmaradt időt és baszni is. Szépen felosztják a szerepeket és a kanadai pina egyből brutál mély DPt kap, csak úgy csattog a fenéklyuka közben. Kis szopás és mélytorok szünet után jön egy befeszítéses anal full nelson és közben Eden-nek beverik pinába is. Milyen elképesztően csodás pinája van már ??? Hihetetlen ahogy befogadja a faszokat.

Mina a DAP-ot kapja, és kicsit azért nehéz kilogisztikázni neki, de amikor odabasznak neki akkor ordít ő is, Eden meg folyamatosan. Isteni szép nagyra tágulnak; nézzétek !!! Aztán szemből is megkapják ugyanezt és közben smárolnak is, és szerencsére a sok duplázgatás után rájárnak a fenekükre egyesével is. Már ezer éve csinálom ezt és legalább annyi kritikát írtam, de még mindíg nem tudom elképzelni milyen kibaszottul jó lehet ezt csinálni, mármint pornó színésznek lenni. Mindíg rácsodálkozok, mikor két ilyen nőt baszhatsz meg.

Két dolgot hiányolok csak, az egyik a mezítlábasság a csajoknál, a másik pedig a másik seggéből a fasz szopás, ez lehetett volna picivel több is, de így is egy tökély a jelenet. Mina istenieket tágul, de nem hozz a a maximális tágulását azért, az ilyen volt:

Összegzés:
Két tökéletes nő tökéletes jelenete.
Szereplő csajok
100
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
100
Geci
100
Reader Rating0 Votes
0
100
Related Posts