Mina most egy kolumbiai csajjal baszik, és 5 faszinak adja oda a fenéklyukát.

Mináról már ezer cikket írtam, a barinője most pedig Alicia Trece lesz, aki egy új gape királynő kolumbiából, de már ez a harmadik jelenete itt Prágában is. Kezdjünk is nekik !

A dél amerikai csajszi eredendően jó seggű és hihetetlen tágulásokra is képes, meg is mutatja ezt a mi kis kedvencünknek, aki még mindíg kicsit viszolyog a női picsáktól, pedig a gecit és a pisit meg literszámra issza meg. Nem is értem, pedig olyan csodás gape-eket mutat neki a csaj, hogy az valami brutális !! Egy kicsi bemelegítő kúrás után jön egy egész jóra sikerült szopatásos rész, ahol a kanadai srác is ott van a hatalmas faszával, és oldalról szopatja a csajokat. Majd’ kilöki a faszával a kamerát akkora nagy van neki.

Majd elosztják a szerepeket és szemből DPt kapnak a csajok. Itt van egy jó pár izgató rész; mondjuk mikor megfogják romantikusan egymás kezét a csajok, vagy amikor smárolnak, miközben ki-be járnak a faszok a lyukaikban. Szembe fordulnak, majd lekerülnek a cipők is végre.

DAP következik és Mina ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor szét van darabokra feszülve a segge. Becsukja a szemét és belemozog, lovagol a faszokba, élvezi az egész baszást. A másik csaj is belejön, habár ahogy haladunk előre, és jön le a smink róla, látszik, hogy a feje szegénynek az nem épp szép, de ilyenekre itt nem figyelünk! Szórakoznak velük egy jót a srácok és minden pózban kapnak alaposan. Mina elviszi a show-t a tapasztalatlan csajszitól, mindent sokkal jobban csinál. A végén lévő geci spricceket is érdemes nézni, mert közben nyelvesen smárolnak és élvezik, hogy meg lesznek öntözve gecivel.

Összegzés:
Mina nem tud hibázni és rohadtul profi már. A másik csajban is van potenciál, de még nem nagyon találja a helyét egy baszásban és főleg egy ilyen nagy orgiában.
Szereplő csajok
90
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
100
Geci spriccek
95
Szerintetek0 Votes
0
96
Related Posts