Anuskattz a szétvarrott csaj, akinek csak a fenéklyuka és a talpai nincsenek kitetoválva.

Itt a Legalon elég sok perverz csajszi van, de mindezek közül is kitűnik Anuskatzz, aki így néz ki mint ahogyan azt a képeken láthatjuk. A durva ez egészben az, hogy mindemelett egy eléggé jó nő és simán basznám és nyalnám még így is. Vagy pont ezért ?

Egy DAP és egy páros jelenete érkezett eddig a drágának, nézzük is meg mind a kettőt! A fenéklyuka és a pinája is egyszerűen tökéletes, a nehézség a dologban az, hogy oda kell rá figyelni, hogy éppen mikor láthatjuk, mert annyi minden firka van a csajon, hogy nehéz észrevenni. Giorgio basztatja egy kicsit kézzel és egy nagy dildóval a picsáját amit eléggé jól visel, majd rárontanak a begerjedt faszik.

A DAP a szokásos elölről és hátulról én csak azt várom mikor láthatom meg végre a talpikóját a drágának. A beleülős DAP-nál jön el az idő, ugyanis azt eléggé nehéz 25 centis magas sarkúban csinálni. Miután ledobta megláthatjuk, hogy bizony az maradt természetes és szép nagy, olyan 39-40-es lehet. A DAP-okat olyan szinten profin csinálja, hogy meglepő a dolog, de ha a kinézetét megnézzük, akkor elképzelhetjük, hogy szereti az extrém dolgokat és ezek azért eléggé azok közé tartoznak.

Még biztosan ti sem láttatok olyat, hogy szétvágott és tetovált nyelvre érkezzen a geci, úgy, hogy a csaj tudja mozgatni külön-külön a szétvágott részeket. Hát most ezt is megnézhetjük 🙂

A második jelenetben már társa is akad, mégpedig az ügyeletes szájba élvező Giada Sgh személyében. Egy kis bemelegítő öklözés és szájba pisizés után jön négy tag és sorba kezdik baszni a csajokat. Ez eddig még ok is lenne, de mivel squirt a jelenet címe ezért spriccenteni is kell időnként. A jelenet közepe tájékán az egyik srác nem is bírja tovább és bele élvez a tetovált csaj fenéklyukába. Nem megbeszélt baleset.

Aztán ledobja a színes csizmát a csaj profin elhelyezkedik az elélvezéshez, Giada meg odatartja az arcát. Amikor aztán Anuskatzz kapja a DAP-ot és meztelen talpakkal az égnek élvez, minden egyes pillanata csodás, annyira hogy most is elélveztem rá, meg akkor is mikor megnéztem elsőnek. A pihe puha talpak és a szétcseszett kitetovált extrém csak kettőse olyan hatással van rám, amilyennel szerintem rátok is.

Giada részét simán át is tekertem, őt már láthattuk eleget, akkor is t nézem, amikor az olasz csaj éppen szét spricceli élvezés közben az agyát. Aztán imáim meghallgatásra találtak és bekapja a saját lábujjait és szopni kezdi, bepucsítva is kúrják őket még egy darabig, ahol szépen fingja ki a levegőt a drága tetkós kurvája. A végén persze produkciózik a nyelvével a geci fogadáskor is, de nekem nem ez volt a legjobb a jelenetiben.

A csajszinak van saját PornHub csatornája, ahol a barátjával forgatnak amatőr videókat. De óvatosan kattintsatok mert vannak benne elég hard dolgok is, pld. öklözés férfinak és hasonlók, szóval ha azt gondoltátok, hogy ez itt az extrém, akkor kiderül a kattintás után, hogy ez nem az 🙂

De ha még így sem lenne elég a csajból itt egy fasza képsorozat róla és a faszijáról, aki még nála is durvábban néz ki.

Related Posts

Betty Foxxx újra

Már sokszor írtam a 32 (!!!) éves spanyol csajsziról, és imádtam a kis kerek fenéklyukát, meg a hozzáállását…