Az ikrek másik fele is elpusztíthatatlan: Eveline Dellai is unbreakable

Szilviát már ismerhetjük, és az én perverz agyamnak az ikrek közül mindíg az az izgalmasabb, aki kevésbé ribanc. Evelin egy kicsivel azért kevésbé az, habár ezután a jelenet után minden lehet rá (is) mondani, csak azt nem, hogy ne lenne egy baszni való kibaszott jó picsa.

Az unbreakable jelenetek általában két részesek és alapos kiképzésnek vannak benne kitéve a csajok. Lehet másképpen is brutálisnak és legyalázónak lenni, mint azt amerikában csinálják a Bryan Gozzling féle majomarcok, itt pld. miután felvágták a tortát és mindenki kapott pezsgőt is, szegény ünnepelt csaj egy jó adag pisit iszik meg, majd utána is mindenki megtölti a száját és poharát amit odatart a drága.

Szépen aztán rájárnak a picsájára, de egy fasz nem nagyon kottyan meg neki, közben nevetve fogadja a pisi adagokat szájba, majd beleül ő kettő farokba is simán és olyan marad a fenéklyuka utána, mint egy szűznek. Mindeközben ne feledjük, hogy egy baszottul szép csajról beszélünk az egyik legszebb az egész Legalporno oldalon.

Azért a sok DAPozás után már amortizálódik a picsája, a végén mikor egy adag gecit kell kifingania isteni a látvány. Videóban is nézzétek meg, ahogy egy a csodás arcú nő szétrobbantott fenéklyukkal fingik:

Már egy rész is elég lenne, de marad még töltet mindenkiben egy második órához is. Eszméletlen mennyi pisi kijön megint a srácokból mind mind Eveline arcára és a torkába bele, aki közben szövegel és mosolyog. Majd ráállnak a DAPozásra és próbálják egyre egyre jobban benyomni a faszukat a drágának. Megcsinálja a faszról faszra játékot is, ami ez egyik kedvencem, meg főleg az lenne, ha levenné a cipőjét a drága, de nem; a magas sarkújában akrobatikázik. Szórakoznak még egy kicsit vele, de az igazán kemény heréig való pucsítós baszás is kimarad sajna. A geci adagok a végén jók és a pisivel való lemosatás is cuki.

Azért kerestem én ennek a csajnak olyan jelenetét és képét, amikor nagyobbra tágul a fenéklyuka a semminél, de megnéztem vagy 10 jelenetet, és nem találtam gape-screenshotot róla. Ettől még ugyanúgy szeretjük a drágát !!!

Related Posts