Egy igazán ronda nő szarrá baszva – Ava Harris Lengyelországból.

Én sokszor, vagyis inkább a legtöbbször elfogadó vagyok, hiszen még simán kiverem Kyya Chimera jeleneteire is, aki aztán végképp nem mondható egy szépségkirálynőnek. Engem valahogy izgat a dolog, és ezt a nőt is basznám eszeveszett módon, nem sajnálnám egyetlen porcikáját sem, örüljön, hogy megbassza valaki. Mondaná a macsó énem, de természetesen nem így gondolom, vagy mégis ?

Nem semmi, ha valaki egy olyan jelenetet csinál meg, amiben Dylan fogja őt castingolni, ott kb. megtud mindent, amit az anál szexről tudni érdemes. Igen édes, itt egy harminc centis néger faszt kell szopnod azonnal, aztán meg meztelenre vetkőztetnek és azt a nagy faszt be fogják nyomni a fenéklyukadba. Kb. ennek megfelelő fejet vág a csaj, amikor mindezt véghez viszi nála a tag.

Dylant is izgatja a jelenet, hogy elsőzhet a csajjal. Bassza szépen egyenletesen és meglepően nagyokat is tágul a lengyel picsája. Szépen felépíti a kúrást, a huszadik perc környékére, már heréig bassza a csajt, aki vonyít végig. Nézzétek meg ezt a szájba gecit, hihetetlen adagot kap a torkára és a durva, hogy még nem is ment el ezek után a kedve és visszajött forgatni kétszer is.

A következő kettő pisis jelenet tette be nála a kaput szerintem. Az egyikben basszák a pináját, a másikban meg már DAPot is kap. A DP jelenetben két srác kaphatja kezei közé a csajt, akik aztán jó alaposan ellátják a baját. Minden DP pózban basszák és még a saját seggéből kifingott pisit is megitatják vele:

A harmadik jelenetben már orgiázott a csaj, aztán vége is szakadt a gyors karrierjének.

A DAP azért odabaszott neki, nem is nagyon mozog és ez lett a leguncsibb jelenete a három közül, talán még a legjobban az 1/1 tetszik, ott mezítláb is volt, és Dylan jó alaposan alávert, a többiben meg csak bambán bámult a kamerába szegényke. Azért a tágulásokat kigyűjtöttem nektek:

Related Posts
Tovább olvasom

Cindy Shine again

Csak mert nem lehet megunni a ránctalan fenéklyukú drágaságot ! Múlt héten jött ki neki a még mindíg…
Tovább olvasom

Bianka Blue DAP

A spanyol 36 éves modell nem az az alkat, akire gerjedek, de azért ez a jelenete eléggé jó…