Így kell heréig baszni seggeket egy harminc centis fasszal – Dylan Brown castingjai

Még mindíg az unszimpatikus néger kúrja meg a legjobb csajokat 1/1-es szituációkban a Legalon. Bírom, ahogy totálisan kikattan és csak bassza és bassza őket. Szinte már egy státusznak számít odakerülni az ő fasza alá egy csajnak és átesni a Dylan keresztségen. Megnézzük kiket nyársalt fel mostanában.

Alyssa Bounty

Fogadjunk ti sem tudjátok kapásból, hogy hol van a Moldovai Köztársaság? Nekem is utána kellett most néznem, de most már látom hogy Románia és Ukrajna között. Alyssa onnan származik és kevés olyan szép hosszú combú csaj van itt mint ő. Most a fenéklyukát is megtekinthetjük egészen közelről, nem csak a lábait.

Nem vadállat módra esik neki Dylan a csajnak, csak szép óvatosan, még puncit is nyal és be síkosítózza alaposan, aztán még állva csókolóznak is, amit nagyon bírok. Persze szopnia is kell a hatalmas faszt a csajnak. Elszórakozgat vele a néger, de egyébként ezek a jelenetek csak erről szólnak és milyen jól teszik, hogy azt csinál a csajokkal, amit csak akar. Kipróbálja a seggből-szájbát is. Egyébként a megszokotthoz képest eléggé lassan kúrja meg és a geci adagja sem az a fejleszakítás.

Adelle Sabelle

A 23 éves cseh punci eléggé átlagosnak tűnhet elsőre, de a hosszú fekete haja nekem nagyon bejön. Teljesen és totálisan ugyanaz a forgatókönyv itt is, mint az előzőnél még a csajok is hasonlítanak egymásra, de azért Adél nem tágul annyira mint a moldáv punci. Rendes alapos kis kúrás azért ez is, olyan iparos munka Dylan-től, de nem találtam benne extrát.

Lenna Ross

A kis cseh csajszi még alig forgatott itt, de pisis szettje az már volt. Meglepő az, hogy milyen alakja van a csajnak, kicsit telt, de ez a négerünket egyáltalán nem tántorítja el a feladatától. Telepumpálni a csajt ólommal, levegővel a fenekén keresztül. El is látja ezt a feladatot szépen és jó látni a csaj igazi reakcióit, azért nyöszörög ő rendesen, amikor fölötte guggol a két méteres fekete.

Nensi Fox

A legjobbat hagytam a végére. Nensi Fox első prágai jelenete volt ez Dylan-el, mint egy beavatásként. Előtte a karantén idején az oroszoknál forgatott csak. A csaj a legügyesebb mind közül. Azóta volt már neki más GG jelenete is itt. Nem fogjuk kihagyni a drágát! Kis intró után máris kúrja Dylan, aki meglepő módon nem visel semmit a fején.

Szépen játszadozik a csajjal, hol így, hol úgy nyársalja fel a faszával. Amikor aztán Nensi akar beleülni a hatalmas brébe, alig sikerül neki, épphogy a végében lovagol a drága. De látványnak elég brutál a kis kerek segge, ahogy feszíti a vastag fasz. Isteni jelenet, kár hogy azt a nyamvadék cipőt nem sikerül levenni a csajnak végre a lábáról – végig ott szerencsétlenkedik rajta. Isteni pina, isteni fenéklyuk, isteni csaj !

A következő jelenete már egy pisis szett lesz, nézzétek azt a picsát:

Related Posts
Tovább olvasom

Mina anal gangbang

Ezzel a jelenettel, meg úgy az egész hétvégi bénázással amit a GG csinál mostanában vette át a Gonzo…