Laura Fiorentino mezítlábasan baszatja szarrá a lyukait.

A 33 éves kacsapittyű olasz Milf nem éppen tartozik a kedvenceim közé, de ha egy jelenetben beleírják, hogy goes barefoot, akkor máris meg vagyok véve. Leginkább azért, mert bármilyen pornósnál és nem olyan jól kinéző csajnál tapasztaltam már azt, hogy a lábai meg isteniek, főleg, ha 30 éve felett van az illető.

Szerintem ez történik most Lauránál is, akinek azért van már sok jelenete a Legalon, de nekem egyik sem marad igazán emlékezetes. Egyedül egy Francys Belle-es jelenetben szerepelt nálunk a drága. Le is dobja a lakkcsizmát, aztán basszák a talpacskáját szépen, amíg közben egy másik srác meg a szájába pisil. Azt hittem, hogy már mindent láttam, ami foot-fetish, de ilyet még bevallom, hogy soha. Viszont izgató, ahogy közben ez történik, bevallom ezt is.

Aztán szépen sorba kúrják a fenekét, majd ő is spriccel egy hatalmasat jó alaposan kinyomva a fenéklyukát. Kis torokbaszás és jöhet a szokásos DAP is. Nem annyira okoz neki gondot. Hátulról is megkapja a ribanca, egy kis torokba hugyozós szünettel. Aztán meg a beleülős DAP sem nagyon okoz problémát, és az abból való hátradőlés is pucér talpakkal. Ez az egyik kedvenc jelenetem a Legalon, imádom ahogy megijedt fejjel és szarrá tágult picsával hátradőlnek a csajok így.

Közben amúgy üti és vágja a saját pináját, hogy spricceljen neki, és eléggé megy is a dolog, ordít és élvez a kis kurvája. A srácok meg szórakoznak vele, ha éppen nem férnek a fenéklyukához, akkor is a talpát basszák, vagy betámasztják a heréjük alá a lábacskáját, ami tapasztalatból tudom mondani, hogy eléggé jó érzés. A legvégén egy kibaszott nagy ziccer, hogy nem a lábára élveztek rá, hanem simán csak a szájába. Pedig simán benne lett volna egy geci lenyalásban a csaj az tuti !!!

Összegzés:
Bírom az ilyen jeleneteket, még egy ilyen csajjal is megnézem, aki egyáltalán nem a zsánerem. Kár, hogy a talpra geci a végén kimaradt !!!
Szereplő csaj
80
Minőség, baszás
90
Fenéklyuk, gape
100
Geci, pisi
90
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts

Megérkezett Megan Rain

Igen, már lehetett hallani pletykákat az USA menti két legfelkapottabb análozó hercegnő eljöveteléről, és most meg is történt…

Anna Deville 7/1

Néha a kevesebb – több. Furcsa ezt egy Anna jeleneténél leírni, de valahogy úgy érzem. Imádom pedig a…