Nensi Fox megtanul pisit inni, miközben DP-be vágja két vastag fasz.

A 28 éves orosz tini minden jelenetéről írtam, nemrégen a Dylan-es castingjáról, azelőtt pedig az élete első DP jelenetéről is. Most megérkezett az első pisi szettje is, mint várható volt 2021-ben minden csajtól, aki előre akar lépni valamit a Legalon.

Pici pózolás után máris bepucsít és megy is be egy fasz neki egy meg egyből szájba, majd DP-re váltanak. Istenien tágul a drága, máris sokkal jobban, mint Eveline Dellai az előző jelenetben, amiről épp most írtam posztot. Szépen belemozog a baszásba a drága és aztán jön, ami még soha nem történt vele.

Nem igazán zavarja, hogy egy 25 centis néger faszból kell éppen pisit innia, simán megteszi. Leveszik róla a pisis pólót, majd vissza a DP-hez. A csúnya pinájába alig férnek be a faszok, de a fenéklyuka az brutál amilyen szépre tágul. Ha közelről megnézzük még picike kis vérömlenyeket is láthatunk, azaz nem biztos, hogy olyan nagy élvezet befogadni ezeket a jó vastag faszokat neki. Befeszítve is megbasszák és csak vinnyogni tud szegényke közben. Teljesen meztelen lesz, csak a cipő és a picike boka harisnya marad rajta. Basszák a picsáját és közben nyeli a pisit aztán meg megint DP-be rakják a kis édes lyukait.

Szerencsére amúgy sincsen túltolva a pisizés, és inkább a baszás van hangsúlyban 80-20 arányban. A végén kap egy egy adag gecit a picsájába, amit ahogy kell úgy fingik ki, szépen rendben a kanapéra, de nem marad az édes nedű ám ott sokáig, felszippantja ugyanis a drága és lenyeli. A végén még egy picike pisi marad a néger srácban, amit megihat a mi kis kedvenc szexi pici mellű orosz kurvánk.

Összegzés:
Egyre jobb és jobb lesz ez a csaj, remélem hamarosan egy alapos orgiában is látni fogjuk totálisan meztelenül.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
85
Fenéklyuk, gape
100
Pisi, geci
95
Reader Rating0 Votes
0
95
Related Posts