Sweetie Plum megérkezett a Giorgio Grandihoz, és egyből beletették a pisi-tepsibe.

Szegény csajszi pedig kár, hogy ennyire elkallódott, amikor felfedezték az egyik legjobban táguló csaj volt az orosz felhozatalból. A kis csajszi, aki vörösből szőkére váltott most is az egyik legjobb gape-queen maradt, de nem ettől lett hírhedt a drága. Attól inkább, hogy le lehet őt gyalázni pénzért, és simán nyeli a pisit is.

A Basined sorozat eléggé kemény a Legalporno-n, már jó pár csaj túlesett rajta. A jelenet lényege és fő berendezési tárgya egy hatalmas grill lap, ami akkora nagy, hogy a csaj még bele is tud ülni. Gondoljátok, hogy mit csinálnak vele (nem, nem gyújtják meg alatta a tüzet :)), de ha fogalmatok sincs, akkor segítek: Sweetie nem éppen az a csaj, aki szétélvezi az agyát a jeleneteiben, inkább csak az elviseli amit csinálnak vele kategóriába tartozik. Én rettenet módon megbasznám, mert minden rendben van rajta, annyi, hogy mezítláb nem is tudom volt-e valaha, és most is lesz a lábikóján sajnos valami. Talán csak itt volt barefoot a drága.

Itt is kezdünk ebben a nagy tepsiben, amiben beleül a csaj, majd körbeszop mindenkit. Nna de nem marad ám ennyiben a dolog, jönnek a pisik is, szépen sorban körbeállva öt faszból. Nem gond a drágának, még az sem, hogy a rajta lévő ruhákat levéve is a szájába csavarják a cuccot. Lenyeli is kész. Aztán szexin nyújtja a kezét, hogy a srácok segítség ki a liter pisiből. Túlesik egy 15 perces DP részen, élvezeti %-a totálisan nulla.

Majd befektetik (!!!) a tepsibe és úgy kell fogadnia a pisiket. Szegény csajszi. Ekkor kezdődik az igazi gyalázás, mert nemcsak hogy szájba pisizik ezt az eléggé jó nőt, hanem aztán a fejét belenyomva a maradék cuccba basszák seggbe. Itt már azért nem őszinte a mosolya. De meg kell hagyni, hogy felállt rá nekem is simán, a gyalázás rész itt sokkal erősebb mint a pisi. Meg kell hagyni hogy valami kibaszottul jó segge van a csajnak és nagyon, de nagyon jól baszható közben. DP-t kap csak, nem szadizzák dupla anállal, pedig akkor még nagyobb gape-eket láthatnánk tőle. Izgató, ahogy a pisis haja tocsog és nyöszörög a sok fasztól a picsájában.

Az egyik leges legjobb seggű csaj ez a Sweetie. Isteni szép fenéklyukkal! A végén még a fenekébe is pisiznek persze, amit élvezettel fingik ki. Kap gecit a fenekébe és a szájába is. Brutális legyalázás ez a videó, de ki kell rá verni a faszt, mert izgató és kész !!!

Itt vár rátok az egész rész ingyen – ne hagyjátok ki !!!

Összegzés:
Rohadt jó csaj legyalázása. Az egyik legjobb Basined rész lett. Sweetie Plum meg egy gyöngyszem !
Szereplő csaj
95
Szenvedély, baszás
95
Fenéklyuk, gape
95
Pisi, geci
95
Szerintetek0 Votes
0
95
Related Posts

Lydia Black 4/1

Boros kólában is a kedvencem a fenti keverési arány, de ennél a csajnál is szívesen viselem, azt már…