Tabitha Poison és Moona Snake pisiben és geciben fulladozik.

Tabitha a szerelmem és nem hagytam ki eddig egyetlen jelenetét is, sőt bátran állíthatom, hogy ki is vertem tutira mindegyikre a faszt. Ezt most is megtettem már akkor is amikor a jelenet megjelent, de szerintem a kritika írása közben is így fogok tenni újra.

A kis homloktetkós Tabitháról már ezerszer írtam ,de a másik csaj Moona Snake talán még új lehet nektek. Az olasz szépségnek azért van már pár jelenete nálunk. Most egy közös pisis őrületet vállaltak be.

A közös kis bemelegítés után (fenéklyuk-nyalás és dildózás) megkapja mind a két csaj a faszt a seggébe. Tabitha arcokat vág közben amit imádok. A másik csaj eléggé elveszik a jelenetben még akkor is, amikor próbál Tabitha szájába pisilni, bezzeg a mi kedvencünknek ez egyből sikerül; nézzétek csak videóban is ahogy széthúzza a rózsaszín pináját és tele nyomja pisivel a száját a csajnak. Nem vagyok egy pisi imádó, de ezt én is hagynám neki az tuti !!!

Majd isznak a srácokéból is egy pohárkával, aztán beleülnek a faszukba. Tabitha mosolyogva lovagol és most nem is annyira baj, hogy nincs csak két faszi velük és nem állnak sorba a farkukat verve a többiek. Aztán kicsit megDAPozzák az olasz picsát, aztán meg Tabithát kúrják, miközben úgy pisil az egyik srác a másik csaj szájába, hogy onnan odafolyik Tabithának a nedű. Aztán neki is begyömöszölik ketten is a faszukat fenékbe, de nem igazán megy most az.

Aztán Tabitha mezítláb lesz én meg már készítem is ki a zsepit. Nem kell ide más, csak egy bepucsító ilyen nő, amint ketten rámásznak és nyomják neki – feszítik szét a fenéklyukát totálisan. Tabitha totálisan teljesen lemosta a színről a másik csajt, az a pink fenéklyuk és picit rojtos pina ami neki van nálam mindent visz.

Related Posts

De ki az az Alina Long?

Ne tévesszen meg senkit a pornós adatlapján lévő infó, a csaj eredeti ukrán születésű, eredeti neve Anzhelika Yakimenko,…