A kis spanyol pina meztelenül baszatja meg magát és mindent bevállal.

Habár ez manapság nem hír, hogy valaki bármit bevállal, másképpen nem nagyon tud itt érvényesülni. Lana Bunnya a csaj neve, aki még csak nemrégen jelentkezett a Gonzónál, eddig csak kisebb projektekben rakta szét a lábacskáját. Most csinált egy fasza orgiát és csinált a minap egy jó kis pisis kúrást is Cherry Kiss-szel.

Nézzük meg először szólóban mit művelt a begerjedt srácokkal a kis hispán ördög. Már a bemelegítéskor szét amortizálja magát a kicsike, nézzétek milyen kiválóra tágul a feneke. De nem kell egyedül maradni, mert három feka érkezik hozzá, akiknek egyiküknek sincs 20 centi alatti fasza. Szépen van ki sminkelve a drága, de én még jobban szeretem, ha csak alap smink van rajtuk, vagy egyáltalán semmi sem. Kap egy pár döfést fenéklyukba, majd szájba basszák és szájba is pisizik szegénykét.

Csakis fenéklyukba megy neki a dolog, alig várom amikor már végre valahára átteszik neki pinába is először hátulról, majd lekerül a cipőcske is és elölről is baszni kezdik a szép nagy pináját. Ez a legjobb rész, mert hiába szép hosszú a pinája, alig fér be neki oda a fasz, úgy hogy mellette a picsájában is van egy. Nem élvezi szét az agyvelejét, de azért azt sem mondanám, hogy rosszul érezné magát, elvan a csajszi a sok vastag fasz között. Nem gond neki bármit csinálhatnak a kis testével.

Ez egy letudandó kis jelenet volt a csajnak, a következőben lesz alaposan megbaszva, és ordít majd az élvezettől, meg nyöszörög. Itt Cherry Kiss a partnere, akinek elemzésétől most eltekintek, inkább koncentráljunk a kis spanyol csajszira.

Az ilyen páros jelenetekben gyakori az, hogy az egyik csaj a dominánsabb és rengeteg liter ásványvizet megiszik a jelenet előtt. Így van ez most is, a tapasztalt veterán Cherry Kiss, aki kicsit talán túltolta a szoláriumozást. A csajt nem kell félteni, tud ő kemény lenni, és szépen bele is nyal a csaj szájába, majd a seggébe is, ahogyan azt kell. A straponért kicsit kár, én nagyon szoktam unni, amikor ezzel szórakoznak, de itt legalább ez is méreten felüli brutálisan nagy cucc. Ezzel vegzálja egy kicsit a szegényke kicsike lányka picsáját; nézzétek csak:

Majd megérkeznek végre a srácok, akik a maradék szabad lyukakba benyomják a faszt. Itt van a kukás sapkás néger és az olasz faszi nézegető kopasz is :(. Próbáljunk inkább a lányokra figyelni, főleg a kis spanyolra, akinek meglepően fehér a bőre hovatartozása ellenére is.

Itt sajnos történik egy kiábrándító rész, ami le is konyítja a farkamat. A ByeAlex fejú srác lassan csak annyira nem szerveződik be a lányok közé, hogy nem térdel oda közéjük, hogy pisizzék a többiek szájba. Simán átköpeti mások pisijét a szájába, majd a csaj szájába. Hát a jó büdös kurva picsába abba, már :(((

A mi kis kedvencünk közben azért mosolyog, pedig egy liternyit nyelt kb le és inkább visszacsüccsen a faszokba. Jól is teszi a drága, mert nagyon, de nagyon jól baszható DPben is. Sokkal, de sokkal jobban, mint a másik csajszi. Lekerül végre a szandálka is a pici lábacskájáról és így folytatják neki a DPt, odanyomva a hátát a másik csajhoz. Örömmel vesz a drága minden mozdulatot, még azt is amikor újra megszakítják a baszást és körbeállva szájba pisizik.

Nem tudom lenne-e olyan helyzet, amikor élvezkedhetne a csajszi és nem csak mosollyal venne minden egyes megmozdulást a pinájában, vagy a picsájában? De így is izgató, hogy mindent meg lehet vele csinálni és remekül is tágul. A végén a geci-pisi-geci-pisi-geci vonat nagyon szórakoztató, és izgató is, kár, hogy Lana egyszer sem pissent egyet, pedig megnézném abból a jó nagy pinájából hogyan jön a forró pisi.

Ne hagyjátok ki ezt a hibátlan jelenetet sem !

Related Posts
Tovább olvasom

Sarah Cute vs Dylan Brown

Szerintem a magyar kiscsaj minden jelentéről írtam, nagyon bírom a szenvedélyt, ami benne van. Most csak egy 1/1-es…