Az egyik legcukibb orosz punci Bella Grey olyan szinten baszható, amilyenre mindannyian vágyunk.

Nem egy élvező művész a drága, de van benne valami, ami miatt minden egyes jelenetére ki kell verni. Habár most kicsit csalódtam benne, hogy festetett a hajába, mert így már nem az a kis tini amilyen imázst kialakított magáról. Két legutóbbi pisis jelenetét nézzük meg. Itt és itt írtam már a kis édesről.

Az első jeleneten gyorsan túl lehet lenni, mert egy pózolgatás az egész, egyetlen egy pici pillanatát nem élvezi a csaj, mindet csak megjátssza, ilyenkor kell úgy megbaszni, hogy csak nyekkenjen a kis tinipina. Az igénytelenség látszatát tükröző borostásra hagyott pina és fenéklyuk és a környező barna bőr mind mind jellegzetessé teszik Bellát, akinek a pisi sem igazán okoz egy picike problémát sem.

Igazán a második jelenet lett a jó, ahol többen is játszanak vele és verik DP-be a kis testét. Jó a kontraszt is, a kis kiöltözött fejhallgatós tini picsa és az egyből a hatalmas faszokat szopó ribanc között, miközben egyetlen pillanatban sem lesz az, hanem végig marad a kis tini. El is kezdi szopni a srácokat sorban. Aztán szétszakítják rajta a nadrágot és egyből berakják seggbe, ahol brutálisan alaposan meg lesz baszva a kicsike. Majd egyszer csak letérdeltetik és körbepisizik mindannyian. Bella ezt nem kényszernek fogja fel, szétröhögi az agyát a jeleneten. Ami még izgatóbbá teszi.

Aztán ruhacsere és zuhi, majd végre totálisan meztelen lesz a kicsike és mosollyal az arcán várja, hogy bármit tegyenek vele. Egyből DPbe is vágják, mondjuk azt nem értem miért kell közben röhögcsélnie, és két farkat is vernie, ahelyett, hogy mondjuk egy pirinyót élvezkedne is. Aztán azt is nagyon, de nagyon viccesnek találja, hogy a fenéklyukába és a szájába egyszerre pisilnek bele baszás közben. Ezen is csak röhög.

Nem is tudom, hogy mit bírok igazán ebben a csajban, de mostanában gerjedek azokra, akik nem akarnak baszni, vagy teljesen máshol vannak, de eltűrik hogy bármit tegyél velük. Mondjuk felállj egy lépcsőre szépen sorban és egy pezsgős pohárkába pisizzél, amit aztán hatalmas kacagások közben ez a 25 éves orosz kis pina fog meginni. Komolyan mondom beállnék a sorba simán …

Összegzés:
Imádom a csajt, az összes jelenetéről írni fogok, nem tudom mi miatt igazán, de nagyon bírom. Nem egy Cindy Shine élvezés terén, de akkor is !!!
Szereplő csaj
100
Fenéklyuk, gape
80
Szenvedély, baszás
80
Geci, pisi
90
Szerintetek0 Votes
0
88
Related Posts

De ki az az Alina Long?

Ne tévesszen meg senkit a pornós adatlapján lévő infó, a csaj eredeti ukrán születésű, eredeti neve Anzhelika Yakimenko,…