Cindy Shine egyre jobban szereti a gecit. Faszból és fenéklyukból is lenyeli a drága. (videókkal)

A kis kedvencem Cindy Shine jeleneteinek összesítése még fut, mert eléggé elmaradtam vele március óta, de hamarosan jön egy megaposzt a Legalporno egyik legszebb csajáról. Addig is csináltam egy kis videós gyűjtést arról, hogy mióta átigazolt a GG-hez mennyire ráerőltetik a gecit, arra a csajra, aki kb. úgy utálta ezt mint Timea Bella a jelenetei elején régebben, aztán ő is egy gecifaló lett a végére.

Már a fentebbi cikkben írtam Freya Dee-vel való közös baszásunkról, amiben máris konfortzónáján kívül került a drága, mert a saját fenéklyukát széthúzva fingotta ki a gecit Freya szájába, aki aztán visszaköpte neki, ő meg egy bátor nyeléssel máris a gyomrába juttatta a gecit.

Májusban Eveline Dellaival csináltak egy olyan jelenetet, amit meg sem merek nézni újra, mert egyből ki kéne vernem rá. Itt a végén egy pici adagot kap az iker csaj picsájából és aztán a kezükre, arcukra, és főleg Cindy nyelvére érkeznek a geci adagok.

A Giorgio Grandis debütálása egy 4/1-es DAP lett, amiben a végén egy könnyű kis bukkake-t kapott. Ezt elég könnyen viselte, mert nem jutott a szájába a geciből.

A következő jelenet már annyira nincs az ínyére, amiben végig kúrják a seggecskéjét duplázva, majd közben amikor épp úgy tart, Giada szájba pissenti és a végén is jönnek a gecik az arcára és a szemére, no meg a szájába is:

Közben azért visszatér a Gonzóhoz is egy teljesen meztelen baszásra, amiben a végén a kezére élveznek, amiket onnan nyal le.

A legutóbbi szettjében pedig Emily Pink-el versenyzett közösen, és itt is kaptak a végén egy pár adag spermát.

Related Posts

Eloa Lombard szeme

Második jelenete a francia csajnak ez itt, volt már egy bevezető baszása ugyancsak a Gonzo-nál. Itt most a…