Egy igazán jól táguló kolumbiai csaj: Alicia Trece

Már a medenceparti orgiánál is felfigyeltem a csajszira. De mostanra kijött már annyi jelenete itt Európában is, hogy megéri csinálni róla egy jó kis kielemző posztot. Kira Thorn és Nicole Black óta nem nagyon van olyan csaj aki ennyire szép tágulásokat tudna neki tolni heti szinten, remélem még sokat forgat a kis elálló fülű dél-amerikai.

A Minával forgatott jelenetét már láttuk, megérkezett közben a Gonzóhoz és Giorgio-hoz is a drága. Itt azért nem aprítják még annyira meg, egy alapos DP-t kap szegényke és a végére azért már szép Gape-eket is mutat.

Aztán pár nap múlva már egy 5/1-es DAP jelenettel szórakoztatta a drágát, ahol már a hozzám hasonló fenéklyuk imádók kiélhetik a vágyaikat. A jelenet dettó ugyanaz mint az előző, szerintem még a srácok is ugyanazok benne, annyi a különbség, hogy itt a pinácskájához nem ér egy farok sem, még csak véletlenül sem. Csakis duplázva tágítják a fenekét a drágának, akinek nem igazán okoz gondot a dolog.

Aztán szegődik el a drága a GG-hez, ahol egyből pisis kiképzésekben kell részt vennie. Először egy Black Pee Matter, aztán egy DAP Destination goes wet részt csinált. Már a legelején, amikor a dupla műfaszba ül olyan isteni szép nyalnivaló gape-et látunk, hogy kész vagyok tőle. Aztán jön egy pár néger, akik már nem szomjasak, megittak egy karton vizet, hogy tudjanak pisilni. Már eleve kitágult fenekekbe kell betolni a faszuka a srácoknak. Alicia eddig itt a legjobb tágulás terén. Már nem is kell csak simán széthúzni a picsáját és máris tág neki és lehet baszni. Tökély.

Hogy egyem meg a drága kis picsáját, mennyire szagolnám és nyalnám, mmmmhhh. A pisi rész is simán megy a csajnak és a végén is bírja a fenéklyuka geci engedéseket és a fejre pisizést is.

És végül jön egy újabb orgia, ahol még tovább feszegetik a kolumbiai csaj határait.

Nagyon sajnálom, hogy nincs fenéklyuk nyalás a Legalporno videókban, mert egy ilyen kezdés után, amikor egy latinos fenekű istennő kitágítja a picsáját ökölnyire, akkor pont annak kellene következnie, hogy szépen mélyen és jó alaposan beleszagolnak és nyalnak abba a csodába. Itt sajna ez elmarad, inkább megtömik merev faszokkal. Szerencsére ők is meglátták a potenciált a csak fenekében és arra mennek rá, hogy minél nagyobb lyukat csináljanak neki ott lent. Eszméletlen mikre képes a csaj:

Elég lenne ez is, de ők még a pisit is beleviszik a jelenetbe, ami most nem igazán hiányzik, elég lenne csak tágítgatni a csajt. A fekete magas sarkú marad, pedig olyan fasza kifeszített brutál DAPozást csinálnak neki, hogy arra már csak a talpai tehetnének egy lapáttal. Megcsinálja az összes akrobatikus dap pózt a drága és még pisit is fingatnak ki a “kis” fenekéből a srácok. Az a fránya körömcipő már csak a leges-legvégére kerül le a lábikójáról, amikor a geciket fogadja szájba majd gyomorba.

Related Posts