Egyszerűen szétbaszva: anál királynők egymás ellen – Veronica Leal és Sasha Beart

Igazából nem egy csata ez egymás ellen, inkább egymásért vannak a jelenetben, meg hát persze értünk is, hogy jó nagyon élvezzünk a jelenet végére, ha kibírjuk addig … Veronica a koronázatlan királynő, akinek minden jelenete tökély, a tetkós kis kurva meg nemrégen döntött úgy, hogy kilép a PornHubról és itt a nagyok között is megmutatja magát. És milyen jól tette !

A jelenet Lady Dee sorozatában jelent meg, aki főleg kolumbiai csajokkal dolgozik együtt, de pár éve még ő maga is aktív volt. Pár perc alatt bemelegíti egymást a két csaj, elég gyorsan, és nem finnyáznak, hanem simán nyalják egymás fenéklyukát. De nem maradnak ők ilyen magányosan, mert érkeznek a begerjedt srácok, akik baszódjanak meg, hogy két ilyen csajt kúrhatnak …

A srácok is profik, a csajok meg talán még inkább, amikor irányítják a menetet. Kőkeményen baszatják magukat, folyamatosan és vadul belemozogva a faszokba. Veronica azért itt is eléggé elviszi a show-t, mert a párduc testével úgy kanyarog és mozog, hogy egyik pillanatban itt van a másikban meg már egy másik pózban repeszti a tökéletes kis picsáját. Azért Sasha sem rossz, amikor csak tehetik fogdossák egymást, vagy éppen smárolnak.

Aztán a jelenet felénél lekerül a csizma a vadállat csajról is és ezzel meg is jön az ereje, Vera kapja a DP-t őt meg basszák amilyen keményen csak lehet seggbe. Az egyik faszi hol az egyik csaj pinájába, hol a másikéba teszi be a faszt, a mázlistája. Miközben a másik kettő alulról folyamatosan bassza a fenéklyukukat. Az összes létező pózban basszák a csajokat és amikor Vera végre spiccelve elélvez, Sasha egyből nyalja a pinalét otthagyva mindent. Egyem meg a kis szívét, milyen aranyos. Aztán eszébe jut a tetovál homlokúnak, hogy ugyanmár öklözze szét a kolumbiai a lyukait, had élvezzen ő is.

A végén a gecit a szájukba kapják, de aztán visszaköpik a másik pinájára és picsájára, majd persze lenyalják onnan. A legvégén még Sasha megörvendezteti Verát egy kis pisivel, miközben a gecit fingja ki. Kész vagyok.

Összegzés:
Ilyennek kell lennie egy jelenetnek 2021-ben. Pisi nélkül is lehet csinálni szétbaszva jelenetet, amiben a csajok szétbaszatják magukat, ordítanak élveznek, smárolnak és finganak. Tökéletes.
Szereplő csajok
100
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
100
Geci
100
Szerintetek0 Votes
0
100
Related Posts