Jasmine Waterfall. Csak egy átlagos orosz pina, vagy sokkal több annál?

A 26 éves orosz punci, lehetne egy tucat csaj is, hiszen nincsenek nagy csöcsei, és nem tágul a fenéklyuka sem hat ökölnyire. Nekem mégis az egyik kedvencem a csaj, mégpedig talán azért, mert análisan olyan velőtrázó orgazmusokra képes, hogy beleremeg az egész teste. Tartsatok velem, ahol megnézzük egy jó pár jelenetét és a végére nektek is testzeni fog a csaj!

Máris egy castinggal kezdünk, de nem ám Pierre Woodman szőrös testével, hanem a nagyfaszú néger Dylan-nel a másik oldalon aki általában eléggé maradandó élményeket szokott okozni a csajoknak. Most is odaver a kis drágának rendesen. Elszórakozik vele a magas nagyfaszú néger, az összes kedvenc pózában megbassza, de valahogy nincs közöttük az a kémia, ami szokott némely csajnál lenni, akit Dylan castingol.

Májusban beduplázott a csaj és két négerrel csinálta meg kb. ugyanezt, csak itt már több mani kellett neki és bevállalta a pisit is. Közben rájöttem már mi az ami nagyon bejön ennél a csajnál, az pedig a DP. Az isteni szép nagy pinája, ahogy ott cuppog, miközben a fenekében is van fasz, hát az valami isteni látvány. Amikor alulról basszák élvez egy óriásit és ő maga is meglepődik a remegő testén és a kispriccelő pisijén, ami egy méter magasra kilő az élvezettől.

Szóval, ha adtok egy kis időt a csajnak, akkor megszolgálja, mert önkéntelenül baszik és nem tud mit tenni, de elélvez, ami olyan igazivá teszi a jeleneteit. Amúgy ez egy pisizős jelenet, ami ide most egyáltalán nem kellene, mert a nélkül is tud érdekeset mutatni a csaj, de persze a pisi meg se kottyan neki sem, nyalja, issza és nyeli. A végén az arcára is szép adag geci kerül !!

Következő lépésként összehozzák Elisabetta Zafirro-val és közösen kapnak pisis kezelést. Szépen nyalják egymás fenéklyukát és még egy adag pisit is kienged Jázmin a hatalmas pinájából a másik csaj szájába. Elizabet totálisan eltűnik, Jázmin pedig olyan szépeket élvez, hogy sugárként ömlik ki a pisi a puncikájából önkéntelenül is. Nagyon izgató látni, ahogy nem tud magával mit kezdeni a csaj, csak hagyja, hogy élvezésből élvezésbe remegjen a teste. Ömlik és ömlik a pisi, a másik csaj meg fogadja és odanyomja a fejét, vagy ha éppen nem akarja, akkor odatolják neki.

Remélem, most már értitek miért is imádom a kicsi csajszit !?

Közben egyébként DAPozzák is a kis csajszit, egyre inkább amortizálódik a fenéklyuka. A jelenet végén is ő kapja fenékbe a geciket, amit élvezettel fingik ki a másik csajszi szájába, aki tényleg csak egy kellék a jelenetben.

Júliusban aztán egy nagyágyúval hozta össze a sors; Francys Belle-el Brazíliából. DAP & Squirt a jelenet címe, szóval tudjuk mire számíthatunk! Franci azért már méltó partnere az orosz puncinak és kellően ömlik a pisi egymás szájába az intrójukban is. Aztán közösen is szépen baszatják magukat, amikor éppen úgy gondolja a brazil csaj, hogy pissent, akkor máris ott van Jázmin ajka és ömlik bele a cucc.

Nem nagyon szoktam siránkozni a DP-ért, de most hiányzik. Jó a DAP is, de Jázmin pináját szeretem látni, ahogy fogadja a faszt be és ki. A geciket is ő fogadja fenéklyukba és fingja ki istenien Francys szájába.

A legutóbbi jelenetében pedig ismét egyedül mutatta be a tudását a kis édes. A gonzónál járt és talán itt tágulja a legcsodálatosabbakat. Egyből hátulról kezdik baszni és kap a kis pinája is faszt, de a fenéklyuka is akkora nagy már, hogy valami istenien hatalmasan csodálatosan szépséges. Basszák is szépen alaposan kettő fasz is szinte kotyogva fér be neki. Rohadt profi a csapat Ian Scott vezetésével, olyan vadul kúrják, amennyire csak lehet. Ő meg élvez és remegve él át anális orgazmusokat.

Óóóó istenem, kurvára jó ez a nő. Nem is tudom megszámolni, hogy hányszor lesz orgazmusa remegve. A beleülős DAP után is alig bírja kivenni magából a faszokat és csak élvez élvez és élvez. A Gonzós jelenet mindent visz. Pisi nélkül is péppé lehet baszni egy nőt.

Related Posts
Tovább olvasom

Kate Rich again

Tavaly érkezett a kis édes csajszi és azóta szerepelt már a karácsonyi orgiában is és kijött még kettőjelenete…