Tabitha Poison most egy igazán perverz csajt kapott maga mellé baszni, az óriási csiklójú Sarah Slave-et.

Tényleg hatalmas nagy van neki, de nem csak ebben jó a kis olasz pina, aki már 30 jelenet felett van az oldalon. Talán méltó partnere lesz a drága kis homlok tetkós puncinak, aki egyébként mindenkit le szokott nyomni, aki vele együtt vállal jelenetet.

Kicsit incselkednek a lányok, Tabitha öklözi az olasz csajt, majd odatolja az ő fenekét is. Jja nem, mert ez egy pisizős jelenet és inkább benyelnek a csajok kb 2 liternyi fentről spriccelő cuccot. Izgató ez, főleg, hogy Sarah már be van indulva nagyon és inkább magának öklözi a fenekét, csak valami kitöltse ott lenn. Közben azért Tabitha már baszni akar, szóval hátulról elkezdik adagolni.

Aztán jönnek persze a többiek is és egymás mellé pakolják a két csajt, és adni kezdik neki sorban. Amíg Tabitha a srácokkal foglalkozik, addig Sarah inkább magával és adja a pinájának kőkeményen, miközben pumpálják a fenekét. Sikerül neki egyszer kétszer spriccelnie is nagy ordítva, amit a mi kis kedvencük kap el a szájával és sokszor köp is vissza az olasz pina szájába.

Aztán persze jön a kötelező DAP-ozás, ahol már látványosabb pózokat tud a mi kis hosszú lábú Tabithánk mutatni. Ahogy az a cuki csodás arc belenéz a kamerába, miközben a picsája szarrá van amortizálva és pulzál a kis édes lila és rózsaszín lyuk …. tökéletes látvány ezredjére is. Aztán kipróbálják a lányok , milyen íze van a fasznak, amikor más fenéklyukából bukkan elő. Először Sarah, majd Tabitha is. Aztán persze jön megint egy zuhatag, de annyira sok, hogy szegény Tabitha már fel is kapja egyszer a vizet,(hehe, a vizet), és majd’ belefullad a pisibe szegény. Aztán csak összemosolyognak, és egy-egy pohárba úgy gyűjtik be a picit, mintha a legnemesebb nedű lenne a világon !

Hátulról és szemből is kapnak még egy jó adag DAP-ot, ahol annyira látni az olasz csaj csiklóját, hogy meg akarom nyalni a monitort, mert egyből beindít bennem egy legyőzhetetlen reflexet. Nem is értem, Tabitha, hogyan bírja ki, hogy nem cuppan rá. A végén a geciket felváltva kapják meg, kettőt kap a szájába a drágánk, kettőt meg az olasz csaj fingik ki élvezettel. Látni a csajokon, hogy csak mű leszbik és nem élvezik azt, hogy benyalhatnak a másiknak, pedig mekkora élvezet az !!!

Összegzés:
Jó kis betegen perverz jelenet ez, két belevaló csajjal, sok kitágult remek fenéklyukkal és liternyi pisivel.
Szereplő csajok
90
Fenéklyuk, gape
90
Szenvedély, baszás
90
Geci, pisi
90
Szerintetek0 Votes
0
90
Related Posts