Talán ez a csaj Timea Bella nyomdokaiba tud majd lépni? NiciXDream első pornó jelenete.

Sokáig nem talál legyőzőre a szlovák istennő, aki mind máig a legjobb nő volt (és lehet lesz is) a Legalporno-n valaha. Most jött egy csaj, aki nagyon hasonlít rá, mondjuk csak arcilag, és első jelenetként eléggé odabaszós kis kúrást hozott össze.

Ő is azok közé a csajok közé tartozik, akiknek mellbimbó tetkójuk van, de nem a pókháló és nem is a Kreml, hanem egy klassz kis masni, ami a mellbimbókban végződik. Nekem tetszik, de nekem minden tetszik, ami mellbimbóval kapcsolatos dolog. A csaj ledobja a ruháit, majd megmutatja mi a fő tudománya, az pedig az, hogy hatalmas a pinája. Nem ördögtől való dolog ez, csak simán testi adottság, még azt is megkockáztatom, hogy szült is már a drága és azért is lehet ilyen picit tág puncikája.

De ez egy anál oldal, szóval amint bepucsít a drága már megy is be neki a fasz a picsájába. A jelenet fele kb csak bemelegítés, mert mindegyik csak seggbe kúrja aztán mikor leveszik végre a pink magas sarkút kezdődik az igazi action. Szépen tolják neki DPben és a pucér talpait feltartva nyögdécsel a drága.

Van egy jó hosszú rész, amikor azt sem tudja a csaj, hogy hol van csak egymás után élvez el nagyokat spriccelve a pinájából. Ebben is a kis szlovák csajra hasonlít, akit nem nagyon érdekeltek a körülötte ágaskodó merev faszok, ő baszni akart. Kettő fasz is bemegy neki pinába és lefeszítve kúrják tövig, amíg nem élvez el. Isteni nő ez, remélem még sokat fogjuk látni, amikor csak seggbe basszák alulról is megy neki az orgazmus simán, spriccel az a pina ahogy kell. Hagyja magát, hogy ide oda dobálják és közben basszák a lyukait. Nem is nagyon van már szopás innentől, mert a csaj csak magával foglalkozik és nem kíméli magát, simán széthúzza a lyukait tiszta erőből ahogy kell. Elképesztő.

Gondolkozok egy azonnali szétbaszva pecséten a csajnál, de csak azért nem adom oda, mert lesz ő még ennél is jobb talán, ha még egyáltalán lehetséges ennél jobban baszni. Kegyetlenül jó a csaj, nem tudom elégszer leírni, egy adag geci jut a picsájába és három az arcára. Mindvégig szenvedélyes jó baszás volt, nem is emlékszem, hogy valaha láttam-e már ilyen jó kezdő jelenetet.

Összegzés:
Világbajnok első jelenet, csak azért nem szétbaszva pecséttel, mert még várok ennél is többet a csajtól.
Szereplő csaj
100
Fenéklyuk, gape
98
Szenvedély, baszás
100
Geci
95
Szerintetek0 Votes
0
98
Related Posts