A nagycsöcsű Queenlin még mindíg várat minket a DP jelenetével.

Már írtam mellékesen a csajsziról, aki a nem kevésbé hülye nevű Iris Kiss Kiss nevű orosz csajszival szerepelt egy kültéri jelenetben. Már akkor is felfigyeltem a csajszi csöcseire, amik brutál szép eredeti mellek voltak, szóval azóta repesve várom az új jeleneteit.

Látni rajta, hogy soha az életben nem lesz egy igazi szenvedélyes baszógép a csaj, de azért el-eljön majd forgatni, mert kell neki a lóvé. A jelenetben a barátnője a partnere, még a talpacskáját is nyalogatja egy kicsit, majd odanyomja a csaj fejét a faszra. Aztán akkor is odafekszik alá, amikor baszni kezdik a fenekét is.

Aztán egyszer csak szépen kapnak egy picike pisit, majd a nagy csöcsű csajszi is odapisil a másik szájába, aki ennél már sokkal keményebb dolgokat is átélt, szóval meg se kottyan neki. A seggbe dugás nem egy nagy cucc azért, de amikor belepisil a csaj szájába valamiért kurvára izgató, mert mind a ketten azért még amatőrnek számítanak a témában …. Iris majd’ be is hány egyszer Queenlin pisijétől. Az anál itt most kicsit mellékessé is válik, de mégis van valami izgató abban, ahogy ez a csöcsös pina itt megjelenik, főleg azért mert a másik olyan perverz, hogy egy csomószor a lábujjait is szopja és a végén is elégedetten nyugtázza, hogy egy extra adag geci jutott a csaj szájába.

A minap kijött az első DP jelenete is, de csalódni fogunk benne. Hogy miért? Hát azért mert nem egy igazi fasz bassza meg a punciját, hanem egy általam nagyon, de nagyon utált Strapon, amit a csajok kötnek fel maguknak … Sata Jones lesz a párja a jelenetben.

Ami miatt utálom ezeket, az pontosan az, ami miatt baromság a használatuk. Ugyanis általában ezek jelentősen túl vannak méretezve, azaz olyanok mint egy fasz*5; ez a műtag is ilyen és a csaj, amikor próbálkozna fenékbe vele, fogalma sincs hogy éppen hol jár vele, így inkább meg sem meri mozdítani azt. Csak ott bénázik vele, miközben 1-2 centit sem mozdul benne. Szóval mindvégig eléggé gáz a jelenet, a gecispricc a legjobb komolyan és az hogy vége lett. Engedjék már rá végre ezt a jó kis pinát 8-10 faszira és azok megmutatják mi a cseh/orosz/magyar virtus !!!

Related Posts

Psycho dr: Dee Williams

Gondolom vártátok már a kritikát a Milfek egyik legszebb példányáról Dee Williams-ről. Hát megjött. Ő tolja végig a…